i just want you to know

jag vet inte, men jag har tappat stinget om att skriva i min blogg nu för tiden, det är så mycket som är runt omkring som är intressant och jag har inte tid för att sitta vid datorn. Det är bara så! Jag funderade på att lägga ner bloggen igår när jag var med några vänner, men det fick jag inte för de och jag kanske borde lyssna på de. Vad vet jag? Men jag tror jag tar det lite kyligare med bloggen nu, finns annat i lviet som är viktigare. Så blir inte så mycket uppdatering just nu känner jag! Have a good day <3

fredagen den 20 mars

hallå där, sitter i datsalen på luchen och ska snart ha svenska! Slutar vid halv tre och då drar jag vidare till enköping gott folk. Hem till johan med andra ord och kommer hem vid tolv ikväll! Så ni får ha en super bra dag där ute <3



bjuder på en gammal bild
ca 2 år gammal

the sun is shining

åååh, så sjukt härligt att solen hittat hit! Här i stockholm är det nästan helt klar blå himmel och sex plus grader, love it. Har haft ledigt från skolan idag som sagt och bara haft utvecklingssamtal, efter det lunchade jag med mamma och pappa och nu är jag hemma! Blir en lugn eftermiddag tills klockan sex då jag har samling inför DM kval i fotbollen ikväll mot Hammarby. Vi får se hur det går helt enkelt, håll tummarna för mig är ni gulliga!

Uppdate: Vi vann matchen med 5 - 1, helt galet. Trodde inte att det var möjligt!
Tack för er som höll tummarna.


Nu ska jag kolla på film med mamma,
Have a nice day! C


tisdagen den 17 mars

Hej hej hallå! Sitter här i datasalen på en lunchrast och gör absolut ingenting. Väntar på att matte lektionen ska börja och sedan en engelska lektion! Sen möter jag upp johansundbybergs station och vi drar vidare hem till mig och spenderar kvällen hemma. Mysigt mysigt! Hinner inte skriva så mycket mer, men tänkte ge ett litet tips. Om ni letar bikini så checka in nelly.com, superfina! Ha en fortsatt bra dag sötnosar <3

Uppdate:
Det blev lite ändringar på min dag idag! Johan kom inte pga llite grejer hemma, så jag blir hemma ensam ikväll. Blir nog tv tittande och lite så! Får ha det mysigt ändå. Men jag fryser, någon som har en filt att låna?

p.s: Jag har ledigt imorgon! Så alla vet, skönt eller skönt?

i swear the hole world stops

vilken låt gott folk? Och julia hermelin får inte svara på denna fråga! Haha, hon kommer veta svaret direkt. Igår var det som sagt visning och det kom faktist fem familjer och kollade! Det var rätt lyckat faktist, har även visning idag så jag hoppas på folk idag med. Hade även fotbollsmatch igår, den skippar jag och prata om för den gick inte bra! Sen var jag hemma och kollade på beck med pappa, mysigt mysigt.

idag har jag kommit hem från skolan, matat lilla katten och nu sitter jag och dricker lite coca cola bara för att göra johan avundsjuk! Har precis lagat egen hamburgare också, mums mums.. ikväll blir det träning och sen spårlöst på tv för mig! Hur har eran dag varit?



come fly with me

om du har sjukt bra koll och hälsan i behåll

vilken låt kommer det här ifrån? Jag har lite brottom just nu faktist! Våran lägenhet här hemma har visning klockan tolv och jag har samling till innebandy match precis då så jag måste fixa till lite saker. Jag kan säga att jag fortfarande är riktigt besviken på omröstningen igår.. men vad gör man! Efter innebandy matchen har jag även fotbollsmatch så jag vet itne om jag hinner skriva något mer idag! Så det är bara vänta och se helt enkelt.
Puss på er där ute <3

i got my rock moves

det här kan ni, vilken låt? Jag slapp all otur igår, skönt eller skönt. Kvällen blev riktigt bra tillslut, men en ur go kille och bästa halv syster och en super bra film vid namn hundtricket. Älskar den filmen! Sedan när johan åkt hem gick jag och linda med till mamma och sov där..

.. och vaknade upp vid nio tiden. Idag har jag haft match i 92-serien mot täby på borta plan. Ännu en riktigt härlig seger, den här gången blev det 10 - 0. Vad säger ni om det? Riktigt skönt.. nu ska jag snart slänga i mig mat och hoppa in i duschen, sätta på mig myskläder och lite så och möta erica någonstans ute på vägarna. Det blir lugnt ikväll framför melodifestivalen med erica och jag hoppas på att det är rätt bidrag som vinner!
Jag flyttar definitivt till afrika om ugglas går vidare, någon som hakar på i sånt fall?

Uppdate:
oh jag var grymt nära på att flytta till afrika där ett tag i slutet! Jag är så besviken på den som gick till final.. åh! Jag lägger av med melodifestivalen snart. I give up! Vad tycker ni om kvällens resultat, är ni lika besvikna som jag?




måste bara säga att linus wahlgren
är en pudding i den här filmen

fredagen den trettonde

nu blev det ingen låt här inte, ni får gissa på förra inläggets!
Idag har jag varit i skolan och gjort mitt, sen var det dags att åka hem och väl hemma började jag göra mig iordning inför eftermiddagen/kvällen. Ska nämligen träffa johan och linda, skulle även varit marcus men fick ett sms om att han var sjuk imorse.. inte kul! Men det blir vi tre ikväll, det blir det lilla lugna framför en film eller något liknande. Mysigt ändå! Det är ju som sagt fredagen den trettonde, och som vissa kanske läste och kommer ihåg gick förra fredagen den trettonde käpprätt åt skogen. Så håller tummarna för en mycket bättre den här gången! Puss på er där ute, hörs sent ikväll eller imorgon. Ha en dunderbra fredag! <3




Kvällens plagg:
Kofta - mq
Lång linne - mq
Leggins - gina tricot

would you dance if i asked you to dance

vilken låt gott folk? Ni är ju duktiga på det här, kom igen nu. Okej let me se, min dag har varit väldigt lång känns det som! Gick hem ifrån halv åtta och kom hem tio! Och vad har jag gjort? Jo här kommer det. Började dagen med engelska, en väldigt seg engelska lektion så mina ögon protesterade och ville bara sova! Efter det var det gympa och vad gjorde vi då? Jo vi körde yoga, stavas det så? Ni förstår vad jag menar hoppas jag. Och efter det hade vi snickeri och jag kan upplysa er om att mitt bord snart är klart! Yes.. Efter det åkte jag till pappas jobb och sen vidare till fridhemsplan för jag och pappa skulle gå en handledar kurs ikväll. Kommer till det senare! Vi tog en "middag" på ett café i östermalms gallerian, det blev en varsin kyckling focaccia. Mums!

Mellan halv sex och nio satt jag och pappa och cirka 15 personer till och lyssnade på allt som har med övningskörning att göra. Drygt som bara den, men det var inspirerande! Ni som har gått den kursen kanske förstår mig och hänger med i svängarna. Ni andra får fantisera om hur jobbigt det var! Men nu är jag i alla fall hemma och tänkte snart hoppa i säng, är väldigt trött så det skulle sitta fint med en god natt sömn. Så, god natt! Sov sött <3


(bild från google)

when you try your best but you dont succeed

och vilken låt kommer den här meningen ifrån? Tyckte det var lite kul att köra med det, ska nog fortsätta med det! Idag skulle det bli film i skolan, efter filmen slutade vi. Men men nej, just då kommer inte bussjävlen! Ursäkta mitt språk.. och då gav jag upp för då skulle jag vara i skolan cirka halv elva när jag egentligen började tio. Och då skulle jag ändå missat halva filmen? Så jag blev hemma. Riktigt trist, hatar att vara hemma ibland för man blir så rastlös?

så nu sitter jag här, ska väl snart hitta på någonting att göra hoppas jag.
ska över till pappa ikväll och sen innebandy träning!
Hur ser eran dag ut, hoppas den blir bra! <3

hittade även några fynd jag vill ha på mig så snart som möjligt
nelly.com



Dark muse - 249 kr                                     Fornarina - 899 kr


brinn pengar brinn

vilken låt kommer det ifrån gott folk? Den som gissar rätt får en.. godis! Har inte så mycket tid på mig att skriva något inlägg just nu, snart kommer mamma och anne förbi och hämtar upp mig och halsyster Linda. Vi ska hem till Anne och chilla med en hyr film och pizza, jag vet inte när jag kommer hem men vi hörs då!

Uppdate: Hoppsan sa! Jag har varit hemma en stund men har helt glömt bort och skriva.. jag har kollat på den rätta för rosing och andra avenyn och nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa! Sov gott allesammans, sweet dreams <3

Take care C

you are my angel

hemma från skolan idag, fick reda på av mamma igår kväll att min katt felix skulle dö.. antingen dö av sig själv eller hos veterinären idag. Så nyss gick han bort av sig själv, jag vägrade kolla.. men mamma tittade. Hon kyfte upp honom och visade honom för mig och då forsade tårarna. Visst, jag trodde inte det skulle bli jobbigt! Men han var en sån jävla speciell katt.. tänkte att det bara var att tänka positivt, han kommer få det mycket bättre i himlen. Men det är så man brukar säga, tårarna rinner ändå! Så som ni förstår har jag inte så stor lust till någonting idag, inte skriva ett annat inlägg ingenting.. Den här dagen ska vara helt ägnad till min älskade katt.

Jag kommer alltid älska dig, du är kungen där uppe nu
glöm aldrig mig <3


julia och felix <3

you can't fight the tears that ain't coming

eftersom det var många som gillade låten i förra inlägget blir det ännu en rubrik från den låten. Okej nu ska vi se, gårdagen var lite trögstartad efter matchen men fick sedan ett erbjudande om att åka hem till markus med linda och maria där massa annat folk befann sig. Och eftersomatt bussen gick en gång i timmen dit och den skulle gå om tjugo minuter fick jag hoppa in i duschen, slänga på mig myskläder, ha håret uppsatt i en knut på huvudet och se ut som om jag nyss vaknat. Men vad gör man inte när tiden rinner iväg! Det var skönt att bara kunna slappa omkring..

Idag vaknade jag iallafall lite senare än igår, jag klev upp vid halv tio. Sen dess har jag legat i sängen med datorn i knät och funderar på att kolla på twilight. Någon som sett den? Jag har hört att den varit jätte bra! Men vi får se hur det blir med den saken, först och främst en bra frukost, för har innebandy match idag. Jag är faktist hur pepp som helst på det! Även fast min kropp är helt död. Så wish me good luck!

Update:
Vi vann matchen med 9 - 0, skönt eller skönt? Kändes bra med en super vinst igen. Snart ska jag och mamma äta kyckling med ris och sen blir det tv tittande resten av kvällen! Startar med patrik 1.5, wipe out och senare beck. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Take care C



you bleed just to know you are alive

godmorgon där ute! Sovit gott? Det har inte jag, på något märkligt sett vaknade jag 05:06, 06:07, 07:06 och sedan 08:07.. det kan ju inte vara fullt normalt? Och efter det kunde jag inte somna om! Lite små jobbigt.. men gårdagen blev riktigt bra! Jag och syster hade godiset framme och grönsaker med dipp och kollade på två filmer. The grudge tre och valkyria, någon som sett de? Jag tyckte de var bra faktist, men slutet på the grudge var ritkigt kasst och förstörde hela filmen.. brukar vara så ibland! Men ni får ta en titt på de själva och tycka till själv. Jag tyckte de var helt okej i alla fall!

Idag har jag innebandy match på borta plan mot tyresö trollbäcken tror jag närmare bestämt att det var? Så håll alla tummar ni äger för mig, så ska vi se att vi tar hem tre poäng. Puss så länge!

Uppdate:
Vi förlorade matchen med 4 - 2, inte så kul.. men vi gjorde bra ifrån oss ändå! Det var ju trots allt damserien och med tanke på att vi nästan bara är 92or och alla andra lag upp till 25 år äldre så.

bjuder på en låt som jag aldrig tröttnar på, enjoy


the sun is almost shining

hallå där ute, hur är vädret hos er? Sitter här inne i datasalen på lunchrasten och går snart in på svenska lektionen! Efter det blir det datakunskap och sen slutar jag. Skönt! Ganska tidig fredag trots allt.. efter det ska jag hem och ta det lite lugnt och senare träffa kära syster. Vad vi ska göra vet inte för festen vart inställd ännu en gång! Irriterande eller irriterande..

Vi hörs senare ikväll sötnosar, ha en bra dag!
Take care C

klockrent i vissa tillfällen

check this out som jag hittat på flera bloggar genom dagen:

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Okej jag ringer dig sen när vi håller på, puss
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ja men brukar få höra att jag är för snäll hela tiden <3
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Dog du?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
hehehe jävla redovisningar
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag ska träffa pappa, har inte träffat han på jätte länge!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hehe synd!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
Haha, trodde jag redan visste vem du var
8. Vad vill du höra mest av allt?
mitt knä, ajg har ju haft problem med det sen jag kom hem från linköping
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Har du kvar de? puss
10. Din romantiska replik?
typ som en filmjölk, eller?
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jag skulle lätt ta bussen efter om personen var snygg!

Så här gör du:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga
p.s. Helt sjukt att vissa verkligen passade in!

jag går inte isär när jag går med dig

hallå där alla solstrålar! Idag har jag varit extremt glad på eftermiddagen, vad gör man inte när solen skiner.. suveränt. Skolan var inget speciellt, så det skipper vi att prata om idag. Efter skolan, där jag egentligen skulle sluta kvart i fyra slutade istället kvart i tre. Yes! Så nu är jag hemma, har precis druckigt upp en chai té och mackor och tänkte faktist ta och göra lite gym grejer här hemma. Så som power yoga, kanske pilates och lite annat smått och gått. Har även fotbollsträning ikväll så kör på! Och älskade fanny wallin ska träna med oss idag, ser verkligen fram emot det.

pratade även med en gammal go vän igår vid namn ludwig, har saknat den grabben otroligt. Kul att höra din röst igen hjärtat! Vi kanske ses på söndag.

Jag får se om jag skriver något mer idag, annars hörs vi imorgon godingar! Pussen

your body is a wonderland

och vad fick jag rubriken ifrån? Jo, en låt som har ekat i mitt huvud hela dagen! En bra sådan men börjat bli lite less på den. Men vad gör man! Dagen har sett ut på följande vis: började tio med en teater i aulan bredvid skolan, den var riktigt bra faktist. Den hette något i stil med orka bry sig? Efter det var det dax för lunch och efter det snickeri! Jag är snart klar med mitt bord, yes.. Skulle egentligen slutat tre men det blev vid två tiden istället! När jag kommit till väsby station träffade jag kära fanny wallin och hämtade ett par jeans som hon lånat av mig förrut! Och ni är jag hemma och ska ta det lugnt tills innebandy träningen vid sju. Har ni haft en bra dag?

Update 22:15: GODNATT!


Fanny & jag
miss the old times
foto: nyår 07

its been a long day

hallå alla godingar där ute, har precis kommit hem efter en lång dag! Har inte bara varit i skolan och luffat omkring idag, har även varit i stan och träffat halvsyster Linda. Vi tog en fika på café 60 och där blev det en chai latte med kanelbulle! Hoppsan, där sprack det nyttiga. Men man får unna sig lite, right? Jag fick även med mig lite små saker hem, nöjd med köpen! Slänger upp lite bilder på de också ska ni se..

idag har jag varit otroligt trött, tror jag somnade i kapprummet i skolan idag faktist, under den långa lunchrasten! Men vad gör man, mina ögon ville inte vara med i matchen idag, då var det bara sluta de och drömma på. Nu ska jag bara sittahemma och ta det lugnt och hoppa i säng tidigt! Hade även tänkt att kolla på den rätta för rosing, missade förra avsnittet så täntke kolla idag. Vad har ni gjort idag?


chinos från gina tricot - 299 kr


linne från mq - 199 kr


örhängen från gina tricot - 59 kr

Vad tycker ni?

oh god is cold

Update 21:50: Har precis kommit hem från träning och är så när på att somna framför datorn. Så det är nog dags för mig att hoppa in i duschen och sen vidare ner i sängen. Eller vad säger ni?
God natt gullugnar, Sleep well!


jag trodde att jag skulle få komma hem till våren, men icke sa nicke! Kallt som satan är det också.. men nog om det. Gårdagen var fullpackad med saker så fick aldrig tid till att skriva något inlägg! Men jag kan väl börja säga att jag och pappa gick vilse i sollentuna centrum, där håller de på att göra om som sjutton. Sen att vi var och kollade på olika radhus och ett av de var riktigt fint! Jag håller tummarna för den.. Sen var det hem och pappa lagade en jätte god mat till mig och anita (pappas tjej) och så åt vi en god middag och senare kom gustaf och höll mig sällskap under beck!

Skoldagen var riktigt seg, hatar den första dagen i skolan efter ledighet.. Inte alls kul! Var det fler än jag som var döds trötta? Nu sitter jag här och äter på lite pajrester och ikväll är det dax för träning. Jag och johanna har ju skakat hand på att vårat nyttiga liv började idag! Vi får se hur det går, hålla tummarna för mig tycker jag vore en bra start.


kortfattat från åre

sådär ja, nu är jag vaken och nu tänkte jag skriva lite om min åre resa och lägga in några bilder! Som sagt var det riktigt underbart där, även fast vädret inte var med oss. Men vi fick i alla fall två soliga eftermiddagar och det kan man i alla fall tacka för! Stugan vi bodde i var urmysig, en röd liten stuga med ett sovrum, enn rum där det fanns både kök, våningssäng, matbord och vardagsrum. Fanns även en bastu och ett litet sovloft! Skit mysigt.. Åre är ju hur stort som helst, och är ju känt för sin topp dit vi inte kom någon dag förutom i torsdags då det var som att åka i ett mjölkpaket. Och med det menar jag att sikten var helt kaos, man såg inte om man åkte upp eller ner eller höger vänster. Man såg inte vart pisten var! Men det var kul ändå. I onsdags var vi som sagt och kollade på min gudfars band De Sotos, som också är mina kusiners pappa. Det var jätte länge sen jag lyssnade på de senast och det var verkligen kul att vara där! De var grymma. Hotellet de lirade på är ett av de nya i åre, Copperhill Mountain Louge. Skit fint design hotell med 40 tums plattskärm på rummet och inredningen var suverän.

Jag har haft det underbart där uppe, jag har även märkt att jag fick skrattatacker varje dag där uppe. Jag och johanna är en dödlig kombo när det gäller dålig humor! Så man kan säga att jag har haft det underbart trots vädret. Så tack familjen Berg att jag fick följa med! Den här resan glömmer jag aldrig.


            jag tar det lite lugnt                          en god fika uppe på toppen

         De Sotos                                           Johanna och jag

             jag i snökaos                                       lite solsken i backen

Tacke care C

RSS 2.0