nu är det helg

igår var jag då och kolla på min innebandy amtch, det blev förlust med 4 - 1. Men vad ska man göra! Vi lirade bra trots allt, inget lätt motstånd. Efter det var det hem och ha filmkväll med pappa och hans tjej! Idag vaknade jag och blev med frågad till ikea med samma personer så det blev en tripp dit imorse och nu har jag precis kommit hem! Snart ska jag börja göra mig iordning lite och ner till ishallen och kolla på roberts hockeymatch. fast idag blir det utan sällskap så kan bli lite små tråkigt! Sen blir det middag hemma hos pappas tjej, Anita. Efter det vet jag inte riktigt, är lite trött av mig så det blir nog en lugn kväll!

Nu var det slut på det roliga, have a nice day / C

friday it is

hello there! Jag är faktist friskare idag, innan klockan blev vid ett trodde jag att jag blivit sjukare. Men det var bara bullshit! Jag har ju egentigen match idag, men den får man inte spela.. tänker inte gå och bli sjukare. Så det är det jag ska göra diag, med mitt kära lag och kolla på matchen! Jag skulle ha spenderat en hel mysig kväll med bästa julia också, men det sket sig pga att jag inte blivit frisk. Så det var lite surt! Men det kommer fler dagar. Jag hoppas att ni får en lycakd helg!
Puss på er <3

goodbye my lover

nu ska jag över till pappa! Har inte träffat han på länge så ska bli kul. Blig inget mer bloggande ikväll så ni får sova så sött inatt! Nigthy nigthy <3

im still alive

om ni undrar var jag fick rubrik texten ifrån var det faktist från the script - breakeven, höjdar låt! För rubriken har ingenting med inlägget att göra, haha. Men i alla fall, jag är frotfarande sjuk! Fortfarande ont i halsen.. jag blir så jävla irriterad. Ursäkta mitt ordval men jag har faktist en match imorgon som jag vill kunna spela! Men det verkar ju inte som det eftersom min hals är värre idag, men vi får hoppas på något mirakel eller liknande. Idag ska jag träffa mamma nere vid kina restaurangen halv ett och äta lunch och senare bege mig till hudläkare för att checka lite saker, sen ska jag till pappa vid fem tiden! Så jag kommer inte få så mycket gjort idag, mer än gårdagen i alla fall då jag inte gjorde¨mycket alls. Jag skriver säkert senare, då det har ploppat upp något intressant kanske! see ya homies <3

några låtar som jag inte kan sluta lyssna på:
niprone - i'm coming home
niprone - the struggle
niprone - on the rise
jumper - tapetklister
jumper - när hela världen står utanför
the script - breakeven
markus krunegård - jag är en vampyr
james morrison ft. nelly furtado - broken strings



lite mer tokigheter

jag måste bara berätta om en liten mygga* vid namn simone, som ska till Vietnam och jag vette tusan vad mer hon ska. Men hon sa precis till mig att de ska åka båt på parfymfloden, är det bara jag som föreställer mig en flod full med olika parfymer i? ah kanske.. men i alla fall, det va inte det jag skulle komma fram till. Hon ska på cykelutflykt den saken! Och ni som känner simone vet att hon inte är mycket till att trampa omkring på en cykel och heller inte springa, ja vi säger helt enkelt att hon inte gillar den sorterns aktiviteter. Men så sa hon; det kommer säkert vara massa gamla gubbar och gummor där, jag kommer äga de totalt då! Haha, då har hon inte sett vad de kan gå för. Jag svarade; men tänk om de är fett taggade? Ja, för alltså är det bara jag som sett galna cyklister med en gamling vid styret? Nej exakt, och när det gäller utflykter brukar ju de vara rätt nyfikna. Jag tror det kommer gå rätt fort, passa dig simone du kan bli omkörd!

Fast nog med tokigheter, saken är att hon kommer åka på måndag och det kommer bli helt tomt i veckor framöver! Snyft, vårt egna lilla troll. Och det hemskaste är att hon kommer ta med sig sin sjuka humor och sina galna upptåg dit ner! Vad ska jag nu skratta åt. Dessutom är hon borta på min födelsedag som äger rum den elfte februari..
Du får skicka ett vykort med en dålig vits på! Då är vi kvitt

*nej hon är ingen fluga, hon är liten och smal
som en pinne och hon kan säkert flyga
för hon väger så lite.
Därav mygga


tokigheter

bara för att jag legat här i min säng de senaste timmarna har jag fått de galnaste idéerna! Jag ska tamejfan skriva en bok tror jag, eller i alla fall börja på en. Jag har massa idéer flygande hej vilt i mitt huvud om hur jag ska börja och bygga upp boken, även hur jag ska avsluta den. Varför inte skriva ner skiten?

Jag ska fan göra det, wish me luck!

so beautiful

först och främst vill jag säga att jag blev tårögd av julias inlägg här under, jag va absolut inte beredd på det. Jag älskar när hon gör så, har ni någon bästa vän? Som ni älskar så jävla mycket, som ni inte skulle klara er utan. You name it! Jag har en och det är jag så jävla glad över. I våran vänskap har det funnits stora gråa moln och stekhet sol, men en sak glömmer vi aldrig. Vad vi betyder för varandra, för man kommer alltid krypande tillbaka då och man är alltid välkommen till en öppen famn! Om ni inte har en vän som jag har, så tycker jag ni borde skaffa er en.
Jag älskar henne

till världens bästa vän

Ursäkta att jag bara går in på din blogg helt plötsligt.


Men jag ville bara säga att jag älskar dig!
och att du är världens bästa vän man kan ha.
Skulle aldrig vara den jag är idag om jag inte hade dig,
det har jag att tacka dig för.
Att du alltid har ställt upp i alla lägen,
alltid lyssnat,
alltid förstått mig.
Jag måste bara tacka dig för det.
Jag skulle aldrig kunna önska mig en bättre bästa vän än dig.
tack för att du finns!



PS. I love you



godmorning world

okej jag har varit vaken sen klockan åtta, men känner mig vaken nu. Har inte kunnat sova pga en lastbil eller vad det nu var som höll på och plöjde här utanför och för att jag har så jävla halsont! Men men, vad gör man. Ingen skola idag i alla fall, lite synd för det verkade vara en rolig dag i skolan idag. Så idag ska jag väl ligga här i min säng och kolla på tv och snoka omkring i datan!

Har faktist precis kollat klart på fyra avsnitt från säsong ett av OC, sakna! Jag funderar på att fixa fram fler avsnitt. Det är som popcorn och godis, har man tagit en bit kan man inte sluta. Eller vad säger ni? Lyssnar även igenom några gamla låtar som jag haft på datan, vissa har faktist varit bra och fastnat på hjärnan igen!
Hoppas eran dag blir mer full av spring och skratt än min

Hugs C


the movie

filmen var faktist bra tycker jag, påminner lite om american pie filmerna men ändå inte. Fanns budskap på den här filmen! Kan ta det lite kort, handlar om tre killar som går på gymnasiet och festar på de populäras fester. Och i deras rum förvarar de pengar för deras killklubb KOK, men en dag blir pengarna stulna och killarna har en plan för att bevisa att det inte var de som va bakom det. Så då klär ut sig till tjejer och sen börjar en helt annorlunda värld för de!

Nu kom mamma hem med isglass och halstabletter, muums.. så tänker sluka lite sånt och kolla på topmodell och sen någon film på trean jag inte minns namnet på! Adios amigos



solglimtar genom molnen

en sånhär skit dag med dåligt väder och halsont gör lite saker mig glad

1. Markus Krunegård - jag är en vampyr
2. One tree hill på tv
3. Läsa om varma resor till andra länder
4. Dishwalla och Oasis cd skivor
5. Varm och go fleecetröja
6. En kopp varm te med skummad mjölk

Allt det har jag gjort idag, så jag är ganska nöjd med min dag ändå
Och som grädde på moset tänkte jag lägga mig och kolla på en film som jag haft på datan ett tag utan att kollat på? Den heter något i stil med sorority boys. Ingen aning vad det är för rulle, men film är alltid en film så så får det bli!

förkylning go to hell

jag har ont i halsen idag! Jag som hade gått och blivit frisk, trodde jag. Men nej nej.. Och jag har sovit efter skolan och det brukar jag inte göra! Så det är inte okej. Så idag händer det faktist ingenting kul, så jag orkar inte ens skriva om det för det är inget intressant!

/C

time to dance

som jag kanske har nämnt någongång tidigare så ska jag och therese börja dansa hos the voice street dance school, och nu har vi sett att det börjar i veckan! Så antingen blir det första lektionen imorgon eller på torsdag, jag är så jävla taggad. Vi har anmält oss till tre kurser, hiphop, street och popping. Det kommer bli så sjukt kul! Bli lärd av en del av sveriges bästa dansare är en stor grej, så det kommer bli grymt.



popping

boys day

Idag har jag varit i skolan och dragits med killar hela dagen. Men de gjorde faktist min dag, så tack för det! Jimmy, Max och Emil är ett par sköna killar. Till lunch gick vi faktist och åt på max, första gången för mig under skoltiden! Det var faktist riktigt gott, onyttigt men gott. Vi har även planerat inför onsdagen då det är yrkesprofiliering hela långa dagen! Alla elever på skolan delas upp i olika grupper och man ska gå runt på olika stationer hos frisör, fordon, design&mode, måleri och snickeri. Det man bli rätt kul faktist!

Idag ska jag och pappa kolla på visning av ett radhus lite längre bort här och kolla läget! Kommer bli super kul och jag är riktigt nyfiken på hur det ser ut. Efter det tänkte jag gå på träningen men jag känner att jag inte är riktigt frisk än och vill inte drabbas av en ny förkylning, så jag skippar nog den. Men om jag är på humör så går jag ner och kollar! Sen blir det inte så mycket mer, kanske kolla lite inför provet på fredag om trämaterial. Suck vad tråkigt!

Jag förstår inte vart emil får alla sina kommentarer ifrån!
Under lunchrasten ställde grabbarna ihop borden till ett pingisbord och hämtade en pingisboll och körde pingis, under tiden går santi förbi och han är thailändare. Det gick dåligt för emil i matchen mot max och när santi går förbi säger emil:
Santi du borde ju vara bra på det här!
För er som inte förstår är det ju så att de som ser ut som japaner och kineser etc. är grymma på pingis.



Have a nice day C

makeover

ikväll hade blev jag tillslut så uttråkad att jag klippte och sydde i mina baggy jeans! Jag ville att de skulle vara baggy men stuprör nedtill, så då klippte jag till de och sydde ihop. Trodde faktist att det skulle gå åt helvete och bli jätte fult men det blev faktist bra! Inte underbart bra, men.. Helt okej!

Ska snart börja göra iordning mig och lägga mig i sängen och kolla på tv, tänkte kolla på någon film på trean eller vad det nu var. Sen är det sleepy taaajm! Kisses C

från i fredags enjoy



yesterday and today

okej gårdagen blev inte riktigt som den skulle bli faktist! Jag sa ju att jag skulle fika med marcus, men så blev det inte så jag var hemma till fyra och sen gick vi till resturangen och jag käkade black & white, muuums.. Efter det var både jag och linda sjukt mätta men vi proppade i oss en varsin cheesecake också! Finns alltid rum för sånt. Sen skulle vi gå hem till mig och lämna lindas väska, men jag hade inga nycklar! Bra jobbat, mamma skulle ut på krogen ikväll så hur skulle vi komma hem sen? Så mamma fixade att hon lämnade de kvar på resturangen eftersom vi känner de bra så vi fick gå förbi och hämta de där sen, Och eftersom det va skitväder igår och slaskigt vart våra skor och strumpor helt dyngsura så vi bestämmde oss för att gå till ica och köpa strumpor eftersom de vanliga affärerna var stängda. Och vem vill sitta med blöta strumpor i en kall ishall? Så senare satt vi i ishallen med torra strumpor! När båda lagen skulle in på plan var det en i det andra laget som gick ut med skydden kvar på skridskorna så han trilla omkull, hahaha. Robert och de vann med 5 - 0 tror jag det blev! Sen så åkte jag och robert med hans mamma hem till honom och pratade och kollade på king kong, mysigt. Sen kom lilla loppan linda vid tolv och vi gick hemmåt!



Vi hade även sjukaste samtalsämnet påvägen hem, vi pratade om när man sandar vägen när det är is ute. Men det är ju små sten och inte sand? Okej, ni tror säkert vi är dumma i huvudet men jag fattar faktist inte varför det heter sanda vägen, borde heta grusa vägen eftersom det är grus/små sten och inte sand? Sand för mig är sanden på en sandstrand och det är det ju definitivt inte på vägarna?

det var en kunglig kväll

jag kan inte säga annat att fet överträffade alla mina förväntningar faktist! Han var G-R-Y-M live. Jag hade så sjukt roligt och det är något som jag bara måste göra om.. Alla var helt galna och det var helt sjukt när alla sjöng med, jag tror nog det var fullsatt! Ja, ni som va där förstår vad jag pratar om. Ni som inte var där, jag kan inte ens förklara känslan!

Nu ska vi se, idag ska jag in till stan och fika med Marcus. En gammal halvbror sen något år tillbaka! Sen tillbaka till väsby innan fem för att äta middag med mamma, syster linda och johan och kanske några fler. Så det kommer bli mysigt! Sen ska jag och linda till en hockeymatch i vilunda och kolla på roberts match klockan sju. Och sen blir det nog inte så mycket mer, hem och ta det lugnt! Min dag blir nog kanon, hoppas din också blir det.



Best wishes C

i feel fresh

känner mig lite bättre idag i all fall! Hitills inget illamående och hittills ingen feber tror jag? Så det känns i alla fall bra eftersom det är konsert ikväll. Det händer inte så mycket idag tills jag och julia drar oss in till globen centrum vid halv fem - fem. Äta lite och sen ta sina platser i hovet! Skriver ingenting ikväll, blir av imorgon. Hoppas ni får en lika lyckad dag som min kommer bli <3


welcome

okej, den här dagen har inte varit något vidare! Åkte till skolan trots illamående, var med på engelskan och sedan dumt nog på idrotten där vi hade gym lektion. Och så klok som jag är kör jag hårt och ät nästan svim färdig efter och jag känner att jag måste åka hem. Väl på tåget känner jag mig helt slut, totalt död! Och direkt när jag kommer hem lägger jag mig i sängen och vips så spyr jag. Första gången på senaste sju åren, inte kul.. Så nu sitter jag här, varm och ont i kroppen? Vad kan jag blivit drabbad av.

Så just nu orkar jag faktist inte blogga, vill bara ta det lugnt och hoppas att jag är frisk imorgon. Eller i alla fall så mycket piggare eftersom Chris Brown konserten är imorgon! 

Take care C


back in business..

..i thought! tänkte skriva lite mer om vad jag gjort idag, men precis när jag skulle göra det kikade jag ner på klockan och märkte att jag lovat mig själv att komma i säng tidigt + att jag varje dag måste läsa några sidor, helst ett kapitell i p.s i love you. Så det blidde inget långt inlägg idag heller! Men det hände inget intressant heller, så inget ni missar.

Big love C





give me som love

thats it

ska snart äta och sen byta om till träning, så no time for tihs!
ciao bella <3

en liten bit på vägen

jag nämnde ju det alldeles nyss, det där om musik? I förrgår skickade jag nämligen ett epost till ett skivbolag och jag fick ett svar. Otroligt! Så nu kanske Gustaf ska hjälpa mig hitta en studio och sen är det bara finslipa rösten och låtarna. Och sen får det gå som det går, då har jag i alla fall försökt!


en liten funderare

om man har låttext, vissa med musik till och vissa inte.. Vad gör man med de!?
Jag vill inte att de ska ligga här och skräpa som damm, jag vill göra någonting stort av de. Själv kan jag inte sjunga enligt mig, jag vill att någon ska göra något bra av de! De gör ju ingen nytta i byrån. nix nix, hjälp mig någon?

Sommaren 09

en ska som är sådär ganska omtalad hemma hos min mamma är om vi ska till turkiet i sommar eller inte? Jag har sagt ja på alla språk som går, om det funkar får vi se lite senare. Då ska troligen mammas kompis Anne med och halvsyrran Linda! Tänk dig två veckor i turkiet.. iiih!


nu ska vi se

jag va aldrig inne igår? Vad gjorde jag som fick mig att inte blogga.. Jo juste! Jag va faktist duktig nog att vara ute och sprigna i snöstormen i 20 minuter innan träningen, sen var det dax för träning och den var jobbig den. Så känner mig lite duktig efter gårdagen! Men ändå riktigt slut.

Idag? Jo jag har varit i skolan, fick reda på att jag fick MVG på provet om svenska träslag. YES! Sen har jag haft matte och sista lektonen var engelska, jag är grymt sugen på att höja mig i engelskan. på något sätt har jag fått ett slag i huvudet och är riktigt taggad på att plugga hur mycket som helst inom engelskan! Men men, det är ju i alla fall bra. Efter skolan skulle jag och Jimmy hitta på något, fanns inte så mycket alternativ än att dra sig in till stan en sån här snöig dag, så det gjorde vi med sikte på bio! Men vi kom väldigt olämplig tid, alla filmer vi ville se hade redan börjat eller så skulle de börja vid sex tiden och det orkade vi inte vänta på. Så det blev en fika istället! Det var mysigt det också. Jag ksa nog sitta här en ltien stund, sen ska jag bege mig till vardagsrummet och plugga lite! See ya, take care C

Dagens kommentarer:
Den ena kommentaren kommer från våran självaste mattelärare Pelle.
Pelle: Flickor, visst är matte det roligaste ämnet på hela jorden? .. efter alla adnra ämnen.
Det är ju bra att vara mattelärare om man hatar matte *tummen upp*

Den andra kommer från emil när vi sitter och diskuterar på engelskan vad vi kan göra de veckor där vi inte har något planerat på engelska lektionerna.
Therese: Men vi kan ju typ göra charader eller beskriva svåra engelska ord och så ska de andra gissa eller så?
Emil: Jo men eller hur, då måste man ju knäppa tio bärs innan!


this is it

sådär på kvälls kvisten. Morsning korsning! Som sagt så lirade vi ju match i dam tvåan idag, från föregående match vi lirade mot de här kan vi säga att det var en stor förbättring. Det känns tugnt att säga det, men förra gången torskade vi med 8 - 1, inget att hurra för. Men den här gången tog vi oss i kragen och förlorade bara med 3 - 0, värt ett litet wiihoooo. Första målet var det inget att snacka om att det var vi som tabbade oss på, deras andra mål var de klart värda och det sista målet tabbade vi oss också på. Så i mina öron torskade vi bara med 1 - 0! Efter det hade jag ju som sagt träffa Robert, men får man tag på honom? Nej det får man inte. Har fortfarande inte fått tag på honom men jag tror jag listat ut att han har hockey träning just nu. Jag håller i alla fall tummarna för det!

Snart ska jag och pappa ha filmkväll, tänkte bänka oss framför tvn och kolla på united 93. Tror jag den hette? Efter det blir det läsning i min engelska bok, tänkte överraska läraren att läsa ut den till slutet av februari. För jag brukar vara lite seg med läsning! Jag läser faktist p.s i love you, har sett den på film men det är kul att kunna se vad de har missat i i filmen och så. Men nog om det, måste snart börja gå till vardagsrummet om jag ska få en bra sittplats i soffan! Så puss på er där hemma <3


herre gud

satt precis och kollade runt lite i andras bloggar när jag hittade ett inlägg om tsunamin och ett youtube klipp om det, fy fan.. Man kan inte riktigt förstå deras känslor där borta när allt hände, jag blev helt tagen av den här videon!


18 januari 2009

Okej, vi kan börja med gårdagens match. SKIT MATCH! Slutade 2 - 2 efter mycket om och men, men det var i alla fall skönt att få med sig en assist och en balja där ifrån. Sen efter jag firat mamma kom simone och mathias över till mig och vi pratade på som vanligt, kollade på P3 galan och senare på en grymt bra film tigerland. Så min kväll blev lyckad!

Idag vaknade jag vid halv elva och jag är inte trött, så det är ju skönt såhär på en söndagsmorgon! Ska snart börja byta om för idag är det match igen, mot hässelbys damlag denna gång. Har ju haft innebandy hela helgen så får se hur mycket jag orkar, men jag hoppas mina krafter pallar hela matchen. Efter det kasnke jag ska träffa Robert, annars blir det hemma mys hela dagen!


Jumper



Jumper - tapetklister

godmorgon världen

Vaknade klockan elva idag, jag var så sjukt trött efter uttagningen igår! Men det gick faktist bra, kändes riktigt bra faktist. Inga tabbar här inte! Malin och sofie var också duktiga. Jag såg tyvärr inte Julias uttagning, men det gick bra för henne med hörde jag! Nu ska vi se, dagen ser ut följande:

Borta match mot tulligne vid fem tiden
Hem snabbt och duscha
Bege sig över till mamma för att fira hennes födelsedag som va igår
Natti natti sängen tidigt, match imorgon


Just nu sitter jag och lyssnar på gammal god musik! Jag fick en cd med de när jag var liten av min morbror mathias, JUMPER. Någon som kommer ihåg de? Jag älskade låtarna tapetklister och när hela världen står utanför. De låtarna kommer aldrig dö i mina öron! Kan försöka lägga upp de här senare för er som inte kommer ihåg eller för er som inte vet ett dugg vad jag prata om.


life saver

Nu är det så att Julia har räddat mig här, jag ska få låna en av hennes mobiler tills min är lagad om de lyckas med det! Så imorgon kommer jag finnas på jorden igen, får den ikväll på uttagningen. Tack så mycket älskade vän!<3

.. mitt hjärta klappar fan fort nu, jag börjar bli nervös. Jag borde inte vara det, men nu är det så! Det gäller bara att andas så går det, jag lovar. Stadslags uttagning ikväll, kommer vara hemma vid elva - halv tolv så det blir inget mer skrivande för mig efter det! Så vi hörs imorgon <3


ur funktion

Min mobil är helt slut! Eller, skärmen fungerar inte men allt annat funkar. Jätte kul! Så mig kan man inte få tag på just nu och jag kan inte få tag på er på något annat sätt än via nätet ett tag fram över, hurra.. Någon mer än jag som har lust att skrota Sony Ericssons mobiler!?


Torsdag - fredag

Om man blickar tillbaka på gårdagen, torsdagen alltså så kan man säga att det blev lyckat trots det kalla vädret på träningen! Åkte hem till robert vid sex tiden och umgicks även med hans lilla syster och hans hund, skit söt. Sen kom pappa förbi honom och sen vidare till sdöervik för fotbollsträning utomhus, inte kul! Men men, lite gulliga fakta som min syster gav mig gjorde mig glad igen efter träningen. Sen var det bara att stanna uppe och plugga till provet jag hade idag, inte kul! Och jag kan säga att det gick helt okej, inget topp betyg på det här provet, men inget IG får jag hoppas på. Känns inte som det i alla fall! Efter provet hade vi håltimme i tre timmar, och vad gör man då? Jag och therese åkte till solna centrum och skuttade omkring där en lång stund, käkade god mat och kollade i affärer. Sen vart det dax för sista lektionen, svenska! vi satt och läste i våra böcker i stort sätt hela lektionen. Jag läser män som hatar kvinnor, en riktigt bra bok! Första boken som jag inte kan sluta läsa..

Dagens kommentar:
Jesper: Varför har du köpt en ny mobil för?
Therese: För den adnra var lite cp och levde sitt eget liv!
Jesper: Precis som sin ägare altlså!

Dagens roligaste händelse:
Jag och therese står och väntar på bussen när vi står och sjunger lite väl högt för varandra på skämt, när jag slutar fortsätter therese med världens fjolligaste röst och sjunger if i where a boy, even just for a day märker inte hon att det kommit en kille och ställt sig bakom henne för att kolla busstiderna. Haha, fyfan vad hon skämdes och själv ramlade jag omkull av skratt.

Nu sitter jag bara hemma, instängd från kylan i värmen och tänkte ta en liten tupplur för att orka med stadslags uttagningen ikväll! Önska mig lycka till <3

Chris Brown 23 januari

WOOOOHAAAAAA!!!
Snart är det time för mig och bästa vän julia att dra på konsert, kommer bli sjukt bra.
Någon mer som ska dit och dansa röven av sig och bli hes av alla sånger?


bjuder till

när jag precis tänkte bjuda på lite bilder från nyårsafton så dog hela mitt program där jag har bilderna, så det var ju inte lätt när det demonstrerade! Så jag får ta det en annan dag helt enkelt, som imorgon eller något. Så puss så länge


hittad kabel

Nu är det så att jag faktist hittade min kabel! Men nu är det också så att jag tog kort med min mobil, så inga kvalitets bilder här inte. Men ni får nöja er på de så länge. Plus att jag har håret uppsatt idag, så ni får ta det som det är idag! Och inget klagande på mitt klädval, mysdag = myskläder. Och jag diggar den här tröjan oerhört, fick låna den av dennis här om dagen.


torsdag 15 januari

okej nu ska vi se.. det är torsdag, vilket innebär att det snart är helg! Det är åtta dagar kvar tills chris brown, det är cirka en månad kvar tills jag fuller år och det börjar bli varmare. Iiih! Kan det bli bättre, just nu. Nej! Okej, hur har min dag sett ut? Började dagen med en engelska lektion som innehöll en film, waterboy. Någon som sett den? Sedan fortsatte dagen med idrott där vi gick igenom styrka och maskiner nere i gymmet, så nästa gympalektion tror jag att det vittrar gym! Efter det blev det pannkakor på åhlens och tillslut var det snickeri där jag och therese passade på att plugga till morgondagens prov istället! Men tack vare våran lärare så fick vi åka hem och plugga istället, så slutade 2 timmar tidigare, tackartackar. Så nu ska jag snart börja plugga, sen tänkte jag ordna en smoothie och lite mackor, sen tänkte jag byta om inför fotbollsträningen och sen gå till ishallen för att möta Robert! Efter det spenderas lite tid hemma hos honom tills min fotbollsträning börjar vid halv åtta. Så det blir nog en bra dag idag och jag hoppas allt pluggande idag stannar kvar i hjärnan tills imorgon! Och som sagt så måste det avslutas med dagen kommentar:

Jag och therese sitter och skrattar åt något riktigt sjukt kul på engelska lektionen.
Jesper: Therese, hållkäften och fnittra inte. Jag hör inte vad jag tänker!
Therese: Som om du någonsin brukar tänka!?

Jag ska även försöka få in en bild på mitt nya hår!
Men det går inte så bra utan en kabel,
men ska försöka söka efter den nu!

today its today

Idag har vi hållt på med filmkunskap hela dagen, har analyserat filmen när lammen tystnar. Filmen är inte läskig i sig, men själva karaktären i filmen med namnet Hannibal är så äcklig och psykisk störd av hans råhet på något sätt, går inte riktigt att få det förklarat för er som inte sett den. Men i alla fall, min kära vän Therese och jag har varit nyttiga och tagit oss från solna station till skolan på morgonnen, och sedan från skolan till solna station när vi slutat. Inte illa pinkat! Tar cirka 20 minuter till halvtimmen att gå, så man kände sig lite små stolt efter promenaderna idag. Idag är det även innebandy träning, inte helt fel! Sista innebandy träningen innan stadslagsuttagningen på fredag, små nervös över att det ska gå åt tjottahejti! Men, det ska nog gå vägen, i hope..

Idag var dagens roligaste kommentar från emil och max under filmen, men för att förstå behöver ni lite bakgrunds fakta om den. Hannibal är nämligen kanibal, så han äter människor. Och under filmen åt han av en människas ansikte och då sa de:
Är han hungrig eller!?
Okej, det kanske inte lät så kul på pappret, men det var grymt kul när det väl hände. Kunde i alla fall inte sluta skratta!

Jo juste, mitt hår! Jag klippte och slingade det igår ju, och det blev faktist bra. Jag är kanon nöjd! Det blev nästan så att hela håret blev mörkblond med vissa ljusare slingor, men det vart lite ballt så. Och frisyren är den samma bara topparna som blev klippta, men nu ser håret mer välskött ut! Så det känns riktigt bra. Jag skulle lägga upp en bild här men jag hittar inte kabeln till datan! Så det gick inte så bra, men snart så ploppar det upp en bild här. Ni får ha ögonen öppna helt enkelt! <3


när lammen tystnar

im in school

Hallå där, sitter just nu i skolan på snickeri lektion och pluggar lite på datan! Snart är det dax för lunch och efter det är det dax för förändring med håret, jag är nervös.. Hoppas att det blir bra! Fick även ett sms av våran tränare alldeles nyss om att Beccis ska börja träna med oss igen imorgon, välkommen tillbaka! Kommer bli kul att se henne på plan igen. Det var allt för mig, puss

soon its night

sitter här efter träningen, ny duschad och klar för sängen! Men inte bed time än. Sitter och kollar med mamma på guldbagge galan, om det inte vore för johan glans och björn gustafsson så skulle programmet inte vara intressant för mig! Men det är även lite halvt kul att kolla vilken film och så som får priser. Kollar ni med? <3


its all for you



I promise you
From the bottom of my heart
I will love you til' death do us part
I promise you
As a lover and a friend
I will love you like I never love again
With everything I am


orkanvindar

Är det bara jag och therese som har blåst bort idag? Både fysiskt och psykist! Påväg till skolan höll man på att blåsas omkull och väl inne i skolan kändes det som om hjärnan flugit ur en! Hela skoldagen har varit riktigt lugn och som alltid nästan, så fick vi sluta tidigare. Halleluja! När jag kom hem beställde jag även tid för klippning och färgning i skolan i morgon! Ska bara klippa topparna och blondera några slingor, så det blir inte största förändringen. Äntligen glad att vara inomhus efter ett sånt här skit väder, man vill bara kasta sten mot himlen! Så här sitter jag i soffan och dricket te, mysigt mysigt.

Ikväll är det träning och jag är lite små taggad på det faktist! Förutom biten man måste gå till sporthallen, burr. Men en tjock vinterjacka och ett par gosiga vantar får värma mig den biten! <3


god kväll i stugan

Sitter här med mamma och kollar på i survived a japanese game show, helt sjukt program! Jag diggar japaner, sjuk humor och galen fantasi. Matchar med mig i stort sett! Innan det kollade vi på miami ink, jag älskar det programmet. Jag älskar även fina tatueringar, riktigt ballt och inspirerande. Riktigt sköna kisar som jobbar där också, skulle inte sitta fel att jobba där med de! Jag längtar tills jag ska skaffa tatuering, jag vet nästan exakt hur jag vill ha den. Ja, det kommer bli riktigt bra helt enkelt! Ska ni göra tatuering någon gång i erat liv? <3


11 januari

Detta inlägg måste börja med ett grattis till min kära kusin edvin som idag fyller 17 år, grattis store kusin! Om en månad är det min tur att fylla 17, känns underbart. Men i alla fall, gårdagen blev inte riktigt som planerad! Började hemma hos johanna med lite folk och käkade familjepizza till halv tio då jag och josse bestämde oss för att ta en sväng förbi sandra i rotebro för där var det lite folk. Så vi tog bussen dit och gick en promenad till hennes hus, gulligt och fint hus måste jag säga också! Väl inne i huset kände jag inte en enda kotte, förutom sandra och hennes trillingsyster lisa. Jag hade bara hört talas om deras trillingbror Tony, men han lärde man känna lite smått under kvällen också! Jätte mysigt folk, alla kunde sjunga och spela gitarr. Så det vart som en såndär sommar kväll när man sitter vid brasan och sjunger och spelar gitarr i stort sett fast med massa nya ansikten och i ett hus. Skit kul faktist! Kom hem vid tolv då jag direkt hoppade i säng med tanken på matchen dagen efter! Jag somnade i stort sett inte förrens klockan var kvart i sju på morgonen, jippie.. Tror någon börjar få sömnproblem? Det var bara att kliva upp till klockan tre timmar senare, yuppie.. Och som pricken över i:et så förlorade vi matchen med 3 - 0, skit match! Jag har inget annat att säga om den faktist.

Idag efter matchen hoppade jag in i duschen och blev meddgraden av mamma till hennes kompis för att äta, skit god mat! Men vet inte riktigt var det var för något, men gott vare så det var bara äta och se glad ut. Efter det hamnade alla tre i soffan och kollade på school of rock, jag gillar den filmen faktist! Den är härlig.. Och nu tänker jag i stort sett bara vara hemma, jag är för slut för fotbollsträningen idag tror jag. Om jag inte ångrar mig i sista stund! Så, sleep tight tonight <3


yesterday

gårdagen blev faktist inte riktigt som jag sa att den skulle bli, för både josefin och johanna ploppade upp här vid sju snåret och vi kollade tillsammans på lets dance. Och jag måste faktist säga att blondinbella var duktig! Good job. Efter det skulle vi gå ut på en promenad som slutade med lite tågluffande och vid halv tolv tog johanna bussen hem och jag och josefin satte oss vid busshållsplatsen och väntade på hennes buss som skulle gå om en timme, kallt!? Jag hade enbart en tunn skinnjacka på mig, kul. När vi satt där så gick sosso och anton förbi så vi hade sällskap för en liten stund i alla fall, och sen är jag glad att bussen kom tidigare för då fick jag traska hem och värma mig!

Idag vaknade jag vid halv ett, beauty sleep! Och sen dess har jag hunnit äta frukost och bara slappat i sängen. Vid fem ska jag börja göra iordning mig för att träffa josse och senare träffa johanna, så blir min lördag! Men den blir inte så sen eftersom det är match imorgon som jag hoppas vi vinner, igen. Hoppas ni får en toppen dag, kisses and hugs <3

australien 2013

Kan du tänka dig ett liv i Australien?

Det skulle jag absolut kunna göra, lämna sverige för australien. Jag och erica bestämde oss för dryga året sen att vi ska ut på en tripp till australien efter gymnasiet och något år senare. Precis som hennes äldre syster therese gjorde förra året! När erica berätta om alla upplevelser så slog det mig att jag måste uppleva det också. Så jag hoppas drömmen till australien går i uppfyllelse! Jobba kvällar/nätter och vissa dagar för att få pengar och sen slappa och surfa på dagarna, låter inte helt fel va? Sen även testa sina gränser, vad man är vågad att göra och prova på. Vad sägs som bungyjump? Aldrig i livet tänker du, det gör jag med. Men hallå, man är i australien, klart man gör det! Hoppas jag.. Det skulle inte vara fel att leva livet där nere om allt går som det ska, inte illa pinkat! Är det bara jag och erica som känner suget på att hoppa på ett plan och dra iväg här och nu, eller dras du också? Tänk dig att se en känguru skutta förbi en, tänk dig att lära dig surfa på det klarblåa havet med perfekta vågor och tänk dig att möta alla dessa underbara personer. För de har ju trots all ett ryckte om att de är riktigt trevliga där nere, eller hur mate?



skål på den

Nemen titta, datan har börjat få liv igen! Och vad har jag gjort i veckan? Jo jag har träffat massa folk hit och dit, jätte mysigt. Och jag har även börjat skolan igen, idag! Inte mysigt.. Men men, idag var det inte speciellt dramatiskt i skolan eller jobbigt. Vi fick tillexempel reda på när vi har lov och när vi slutar m.m.

1. Sportlov vecka 9
2. Påsklov vecka 15
3. Sommarlovet börjar i vecka 23


HÄRLIGT!

Helgen ser ut på följande sett, idag ska jag slappa slappa och.. slappa tror jag! Orkar inte göra så mycker mer, hade tänkt att kolla på lets dance och hålla tummarna på att blondinbella åker ut. Förlåt, brukar inte dömma folk bara sådär som jag inte känner! Men, det jag har sett har jag inte gillat. Thats it! Imorgon är det dags för mys med vänner och nya vänner hemma hos Johanna, niklas skulle ta med sig kött så man hoppas på en god middag också! På söndag är det dags för årets första innebandy match på hemmaplan mot aik, hoppas såklart på vinst. Och efter det första fotbollsträningen på riktigt länge! Så jag har ganska full helg! <3

Bloggtorka ett tag fram över!

Min data fungerar inte så jag kan tyvär inte skriva. Håll ut till helgen, då kanske min dator fungerar!


Ha det bra så länge!
Kisses and hugs, Cornelia


måndagen den 5 januari

Tjena i stugan! Gårdagen avslutades faktist hemma hos foffe med josefin, johanna och niklas. Vi låg i hans lilla säng alla fem och kollade på film, shutter tror jag den hette! Både jag och josse ångrade att vi kollade på den för man måste ju ta sig hem i vintermörkret också, så det va lite små läskigt att ta sig till bussen senare. Jag slaggade över hos josse och vi vaknade vid halv ett, äntligen har man fått sova ut! Snart kommer min far och hämtar mig och sen blir det hem och städa och senare träning. Ska även över till mamma idag, och senare ska jag träffa josse och vi ska åka och träffa några polare! Så dagen blir fullproppad, hörs imorgon <3

kisses and hugs
Cornelia

lördag - söndag

lördagen slutade med att jag träffade Johanna efter mycket om och men! Mötte upp henne på busshålls platsen i sundsborg och vidare till Matildas pojkvänn. Där befann sig jesper, niklas och korpen också, trevligt folk! Jag har nog itne skrattat så mycket  tandras misstag än förut, inget illa upp men det var ritkigt kul. Vid halv ett kom pappa förbi och hämtade upp mig och sen kröp jag ner i den varma sängen!

Idag har jag seriöst inte gjort någonting! Kollat på 4 filmer som gått på tv, riktigt kul. Inte! Så ikväll ska jag träffa johanna och josse och vad vi hittar på vet jag inte! Men det blir nog susen. Och imorgon ska jag klippa mig och sen är det en efterlängtad innebandy träning! Så see you tomorrow homies <3

lördagen den 3 januari

Gårdagen spenderades med Johanna hela långa dagen, skit mysigt! Jag färgade hennes hår, vi gick en promenad, gick och hyrde film och köpte godis. Filmen blev ett riktigt kap, step up 2! Måste ses om ni itne sett den, jag älskade den i alla fall. Och igår kom även Dennis hem från amsterdam, så välkommen hem tuffing!

Idag ska jag spendera lite tid med halvsyrran Linda, hade tänkt åka in till stan och sätta oss på ett fik någonstans! Ska även få en julklapp av henne, som jag ser fram emot. Har inte träffat henne på länge så det ska bli super kul! Efter det ade jag tänkt spendera kvällen, kanske, med Therese och några killkompisar. Men inget 100% bestämmt, så vi får se hur kvällen blir! Hur började eran sista helg på lovet? Det svider att säga det, men det är verkligheten.




titta jag lever

nu när det är lvo och allt har jag faktist inte ens lite lust att sitta vid datorn! och därför har ingenting blivit skrivet för jag har haft fullt upp. Kan summera lite kort vad osm har hätn alla dessa dagar:

1. firade jul en hel vecka uppe i bollnäs med underbar släkt
2. fick massa pegnar i julklapp som jag hade önskat
3. åkte ut i kvarten på straffar i storvreta
4. firade nyår med världens bästa julia på hennes land

Hoppas in har haft en god fortsättning och hoppas ni får en bra fortsättning nu med, på det nya året! Jag hoppas i alla fall att det här året blir sjukt bra.


RSS 2.0