one week in åre

hello sunshines! Jag är hemma, hel och alla kroppsdelar på plats. Julia är som hon är, därför älskar jag henne. Knasig! Jag har suttit i en bil precis hela lördagen och kom hem för dryga timmen sen, jobbigt jobbigt.. men vill man hem så ska man! Tänkte dra en lite kort sammanfattning om helgen, men jag är verkligen för trött för det. Men jag kan säga att jag har haft time of my life där borta! Helt underbart även fast vädret inte var underbarast. Men det gjorde inte så mycket!

Ni får sova så gott, jag är helt slut så har ingen aning om när jag vaknar upp imorgon. Puss

En mupp skriver ett inlägg

Julia här!

Tänkte börja med en hemsk nyhet.. Cotten ligger på sjukhus, med ett bruten ben och hon har jätte ont. Hon åkte rätt in i ett träd på ett ben och på något sätt åkte med benet först rätt in i trädet. Jag antar att hon såg en snygg snowboard kille åka förbi och hon tappade focuset helt och hållet. Är inte det en typiskt cornelia sak?

Nej, nu ska jag nog bli lite seriös som jag har svårt med att göra. Hon har gett mig lite väderraporter och hon berättade att det var rättså bra väder igår med både sol och moln. Dom andra dagarna har det inte vart så fint väder utan mest molningt och antar att det blåste väldigt mycket. Men vem bangar inte på att vara en hel vecka i ett snörike? Inte jag iallafall. Väldigt avundsjuk.. Är inte ni det?

En rätt konstig sak hände henne, eller rättare sakt två saker. Den första är att hon träffar Rebecca från min förra klass i liften där uppe?! av alla backar och alla liftar ser dom varandra på samma lift. Det är faktiskt väldigt konstigt måste jag säga. Den andra konstiga saken var när hon var på After skin i Tisdags så uppträde hennes gudfar där med sitt band. Hur coolt är inte det?

Hon verkar iallafall ha det underbart där uppe med all snö. Hon blev lite ledsen när jag berättade att vi även hade otroligt mycket snö för att vara stockholm. Hon ville såklart komma hem till vårvädret, vem vill inte ha vår nu. Bort med vintern och låt våren komma in. Jag längtar tills man åker och badar med sina kompisar och ha det kul. Det var väll allting jag hade och säga. Hon kommer hem på lördag så det är bara 2 dagar kvar nu. Längtar som fan! Ha en bra dag, gå ut och ha lite kul, jag ser nog att det är lite sol ute minsann. Kanske man själv ska gå och ta en promenad. Vi får se.

/Julia


Den här bilden är helt underbar, Vad tycker ni om den?
(Jag till vänster, Cotten till höger)


åre tomorrow

godkväll sötnosar! Sitter fortfarande hemma hos mammas polare och kolla på lets dance, en hel mysig kväll. Maten var också jätte god! Men snart är det dax att gå hem och packa ihop grejer till åre imorgon.. usch, de kommer och hämtar mig sju på morgonen. Men det är bara gå upp tio i sju och sen fortsätta sin sömn i bilen, eller vad säger ni? Det värsta är att jag inte kommer kunna blogga på en hel vecka! Det kommer bli helt tomt och galet.. men jag hoppas ni fortsätter läsa och kommenterar mina inlägg och så, och ni får berätta för mig hur ni har det och så! Skulle uppskattas.. kanske kan få någon kompis att skriva ett inlägg åt mig om hur jag har det. Ni får ha det super bra här hemma! Kommer sakna att prata med vissa här.. Pussar på er alla, hörs nästa lördag <3


godmorning sunshines

ingen kul morgon för mig inte! Vaknade när klockan ringde vid halv sju och var helt tjock i halsen och snuvig.. inte nu igen! Jag blev nästan precis frisk.. irriterande! Men men, det är bara gilla läget. Vad ska man göra? Så idag blir det att ta det lugnt, äta massa halstabletter och packa inför åre resan imorgon! Ska även på middag hos mammas kompis vid halv sju, så måste piggna till lite tills dess.. nu tänkte jag lägga mig ner i sägen och kolla på will smiths nya film seven pounds, någon som sett den?

så ha en ruggigt bra dag, vad har ni planerat?

Uppdate:
Nu har jag precis kollat klart på filmen.. och ohja om den var bra! Trettio tummar upp för den.. jag grät som en mes på slutet. Men vad gör man inte om det är en snyftar film. Det hör ju till! Ni som inte sett den, se den om ni gillar sånna här snyftar filmer. Will Smith gör dessutom ett kanon jobb!


bedtime

nu ska jag vara duktigt och hoppa i säng tidigt,
orkar inte vara trött sista skoldagen inför lovet!
Så ni får sova så gott där hemma i era sängar.
Dags att ta en date med kudden!


GOD NATT!

hemma kväll med kära mor

det är så min kväll blir, hemmakväll med mamma. Myspys! Min skoldag har varit ruggigt bra, på engelskan satt jag i datasalen, sen var det dax för idrott då vi körde fotboll och innebandy. Stora favoriter! Och efter lunch hade vi snickeri mellan ett och tre, men vi satt i klassrummet och pratade skitsnack med våran lärare till kvart i två, sen bestämmde han sig för att vi skulle äta glass. Så han gav mickis rikskuponger och alla fick den glass de ville ha från gb sortimentet! Klara med det blev vi vid halv tre. Och då frågade jag och jimmy om vi fick sitta i datasalen och kolla på möbeldesign, eftersom vi behöver inspiration till tvåans uppgift. Att designa ett eget bord och sedan tillverka det!

Så min dag har varit KANON!
Jag mår jätte bra, hur har ni det där ute?

det får bli en bild på gustaf
i like you


THAILAND GUIDE

Eftersom det är flera som verkar intresserade av thailand så tänkte jag göra ett litet inlägg om vad jag vet om thailand och vad jag gjorde där och hitta lite annan fakta från t.e.x fritidsresor. så enjoy för er som är intresserade!

Jag var där i tre veckor i juni, jag spenderade de första dagarna i bangkok för att få bort jetlagen efter flygresan och den stora tidsskillnaden på sex timmar. Efter att ha tagit det lugnt åkte vi tåg neråt i landet som tog oss 12 timmar, och senare än buss där havet började och efter det en båttur 2 - 3 timmar till ön Koh Samui. Där var det paradiset! Efter två lata veckor på stranden var det bara att ta samma väg tillbaka och tillbringa de sista dagarna i bangkok och shoppa gärnet på kvällsstånd och MKB, det stora varuhuset.

Som alla vet är ju vädret som bäst när det är vinter i Sverige, för jag kan förvarna er redan nu att på sommaren i thailand har man inte så tur med vädret, det är väldigt varmt och det är ordentligt fuktigt och kvavt.

Koh Samui:

Av Siambuktens öar öster om det thailändska fastlandet är Koh Samui allra mest populär. Den tropiska grönskan, de fantastiska stränderna och de vänliga människorna har alltid funnits där. Men med de många europeiska besökarna har även kommit ett generöst utbud av restauranger, shoppingstråk, strandbarer, skrädderier, dykcenter, spaanläggningar och eleganta hotell.


Söker du å andra sidan det orörda, så finns genuina byar att upptäcka och vandringsleder till vattenfall i regnskogen. Liksom hotell belägna vid fridfulla stränder en bit bort från folklivet. Det här är kort sagt ön som har samlat allt det bästa av Thailand på en yta av ungefär 250 km².


Chaweng
är en av öns finaste stränder och det mest populära turistområdet. Inom kort avstånd hittar du både fridfulla oaser och alla slags semesternöjen - från vattensporter till strandmassage, shoppinggator, barer och restauranger.

Stränderna Bophut och Mae Nam på nordkusten är lugnare, men även där finns ett trivsamt utbud av restauranger, barer och butiker. Såväl nära hotellen som i det mysiga Fisherman's Village en kort bit därifrån. Du bor också nära Hin Ngu, där Koh Samuis mest kända sevärdhet, den 15 meter höga sittande Buddhan, syns vida omkring från sin upphöjda position ovanför en lång trappa.

Vi har också hotell vid stranden Lamai på ostkusten, där det ungdomliga nöjeslivet är färgstarkt under högsäsongen, samt i det rofyllda Bang Kao längst söderut på ön.


Förutsättningarna för dykning och snorkling är bland Thailands bästa. Väster om Koh Samui ligger Ang Thongs marina nationalpark med ett färgstarkt djur- och växtliv kring korallreven.

Vi var även på en fantastisk snorkel tur då vi tog en båt till tre olika öar, det var helt underbart fint! Det går inte beskriva, man måste se för att tro.
Och vi var ju backpackers vi som var där, så vi åkte runt på olika hotell och bodde på bungalows på Koh Samui! Och för att snåla på pengarna tog vi ju tåget ner och sedan båt, det var en riktigt jobbig färd för mig som måste ha lugnt när jag ska sova och blir lätt rastlös. Så för er som bara vill till paradiset kan man också åka med direkt flyg från när man landat i bangkok till Koh Samui!

Blir ni lite sugna på att dra dit nu? Här kommer lite bilder..
Har ni varit i thailand?
I sånna fall vart var ni och hur var det?
Om inte, vill du åka dit?




en av mina låttexter

Cornelia Frammin - Ett perspektiv av ett dåligt liv

Jag ställer upp en flaska, men den ramlar ner igen
det är bilden av mitt liv som ramlar ner från himmelen
det finns ingen som kan rädda, det gör ingenting ändå
försöker leva som de andra, men ingen annan kan förstå
försöker lätta på trycket och leva livet som jag vill
kunna göra massa annat, ingen röst som säger till
där man kan leva och skratta och ha det underbart
kanske börja om på nytt, gå tillbaka till punkt start
där du har känt någon gång, att du världen tillbehör
där du inte är ivägen och heller inte stör
jag vill gå den väg jag vill, slippa följa någon karta
kan någon skjuta mig i huvet, så mitt liv jag kan starta

mina vingar får mig bära det finns ingen utväg än
det är sorgen i mitt hjärta, som vill ta mig upp till himmelen
ett ord och en blick och tårar som rann
ditt liv skulle vara bättre om jag bara försvann
som en glimt av solen finns du i mitt hjärta
jag hoppar ner i gropen och tar med mig all min smärta
en tanke om jag i himlen, för bra och underbar
jag lämnar nu dig ensam, precis som jag blev lämnad kvar
allting är så tomt när inte du finns runt omkring
jag tappa livet i en cirkel och fattar knappt någonting

Vad tycker ni?
Texten hör till en svensk hiphop melodi och om ni undrar var refrängen är så finns den på melodin

KOPIERING FÖRBJUDEN

mun mot mun metoden

har ni provat det någongång? Jag vet inte vad rubriken har med inlägget att göra, men nu kör vi. Just nu sitter jag här och halvsover framför datan hemma hos simone och har ont i halsen! Inte bra med tanke på åre på lördag, jsut därför tränade jag inte idag desvärre.. miss my team!  Ska snart bege mig hemmåt som är en promenad på fem minuter, sen ska jag över till mamma ikväll.

fick även en fråga från en anonym läsare angående thailand, om hur det var där och etc. tänkte göra ett specifikt inlägg om det lite senare! För er som är lite sugna på att dra dit. Jag vet i alla fall att jag vill dit igen!

Vad har ni gjort idag? <3


TRAFIK I BLOGGEN

Vill ni ha mer besökare i eran blogg?
då har jag en hemsida för er! Enkel, smidig och helt gratis..
KLICKA HÄR

jag lovar er att det kommer fungera, så prova!
Tacke care C

känns som om våren är här

i alla fall i stockholm, eller vad tycker ni? Solen skiner och den värmer, jag hade till och med vårjackan på mig idag.. glädje! Hade även min nyinköpta tshirt och ett par dieseljeans till mina gråa converse och min nya hårfärg som jag blev ganska nöjd med. Lite för mörk, men funkar!

Dagens skoldag var helt sjuk, jag började tio och slutade tjugo minuter senare? Det är nämligen tema dagar för hela skolan på onsdagar då lärarna bestämmer vad eleverna ska göra i de olika klasserna.. och snickeri lärarna hade bestämt att 1:or till 3:or skulle ha tävling på förmiddagen. Och det tog mig och therese tjugo minuter, sen så fick vi sluta! Skönt eller skönt? Fast lite små onödig dag, men vad gör man.

Så nu ska jag bara ta det lugn och vänta tills träningen börjar vid sju, det är ett bra tag dit! Har ni vår väder där ni befinner er och vad ska ni göra idag?

bjuder på lite sommarbilder

i somras på julias landställe

tre somrar sen i bollnäs

två somrar sen i thailand

i somras i grekland

i somras i åsarna

i somras på julias landställe

welcome to my life

okej nu ska vi se! Det var ett tag sen jag skrev ett nytt inlägg. Så nu var det dax för nu har jag tid! Skoldagen har inte varit någon speciell, som alla andra vanliga skoldagar i stort sett.. Efter skolan var det dax att möta johanna inne i stan och jag fick med mig ett pannband till skidåkningen i åre på lovet, en röd/vit tshirt från gina tricot och en hårfärg. Tänkte det var dax att färga håret, mina slingor ser så slitna ut så hela håret ser slitet ut, tröttsamt! Så det tänkte bli ljusbrunt hela håret hade jag tänkt, vi får se hur det blir.. Ska försöka lägga upp en bild här med någon kamera som just nu inte existerar.

Nu ska jag snart sätta i färgen i håret och zappa omkring på tvn och kolla om det är något intressant ikväll! Vet ni om det är något intressant på tv ikväll som man ska titta på?<3

min dag blev inte som planerat

22:20 16/2: Lite uppdate här, jag orkar verkligen inte skriva ett elt nytt inlägg! Har tränat idag så jag måste skynda mig in i duschen och sen slänga mig i sängen och dejta kudden så fort som möjligt. Tidig morgon imorgon vettu! Så puss på er söta där ute, sov så sött!

15/2: jag skulle ta det lugnt idag va, visst var det det jag sa? Haha, men icke sa nicke.. efter visningarna på huset åkte jag hem till johanna och där blev det en lång promenad på ca en och en halv timma! Och vid halv sju tiden var det dax för fotbollsträning som jag egentligen inte skulle gå på. Men sak samma! Så då var man på den och fysade, så känner mig lite små stolt efter dagens trots ändringar i planerna. Men snart blir det det lilla lugna, bänkad framför tvn med pappa och kolla på kvällens beck!

Nu är det bara fem skoldagar kvar, sen är det sportlov. Pepp! Sen blir det åre för mig del, så skönt så skönt.. Vad ska ni göra på lovet? <3



the sun is almost shining

godmorgon i nattmössan, jag hoppas ni mår bra! Min dag igår blev nog ganska lyckad ändå, förutom att jag var väldigt trött. Kom hem vid halv ett igår och somnade nästan direkt efter lite tv tittande! Idag kommer pappa och hämtar upp mig om en kvart, då ska vi och anita och isa iväg på lite visningar på hus. Kommer bli kul! Så jag kommer spendera dagen ute på vägarna i random hus fram till klockan två kanske, sen blir det nog hemmåt och slappa i mysdressen.. precis som mina söndagar ska vara! Hur ser eran söndag ut? <3

en låt jag inte kan sluta lyssna på

väsby bor

sitter just nu hemma hos gustaf och kollar på melodifestivalen och märkte att gruppen H.E.A.T kommer från upplands väsby precis som jag. Lite ballt! Tyckte att jag kände igen sångaren, så det var därför. Heja heja, vidare till final gick de också! Nu hoppas jag även på att Måns ska det också. Ska dra mig hemmåt snart, sen blir det bingen! Puss god natt <3



hello world

måste börja inlägget med, glad alla hjärtans dag!
idag ska jag träffa självaste julia och vi ska ta oss en mysig fika inne i stan och prata om allt och ingenting som vanligt. Sen blir det av till tekniska högskolan och träffa gustaf för att ta tåget hem till honom. Där blir det en middag med hans mamma och sedan kolla in dagens melodifestival! Vad ska ni göra nu på alla hjärtans dag?


typiskt med otur

Fredagen den trettonde kan dra åt..  festen som jag sett fram emot i mer än en vecka har blivit inställd! Satan.. kan man bli mer sur! Någon som vet ett nödläge? Nu är jag så himla sur, så vet inte vart jag ska ta vägen. Hoppas er fredag blir mils bättre än min! Det slutar säkert med att jag och syster hyr en film. Puss på er där ute <3


fredagen den trettonde

turdag eller otursdag? Thats the question!
Jag hoppas i alla fall på en grymt bra fredag med tur!

Har precis kommit hem till syster, ska passa hennes lilla katt till fyra. Jätte söt, liten och grå/svart! Har bara ett tiny little problem.. vad ska jag ha på mig ikväll!? Jag har funderat på antingen tajta blåa jeans med en vit t-shirt och en svart kavajväst över, eller ett par svarta leggins med ett vitt linne som har en kontur av ett silvrigt ansikte på framsidan?

Jag hinner inte med ett annat inlägg idag, kanske inatt när man kommer hem! Who knows.. vi får se helt enkelt, annars får ni ha en super bra fredag! Och om ni råkar ut för något otur, skriv om det till mig.

Hello sunshines

Heja alla goa och glada! Hann inte skriva någonting igår, stöp direkt ner i sängen efter fotbollsträningen och somnade på en gång. Det är lite skönt när det händer! Men inte lika kul när man vaknade imorse.. usch usch. Men jag blev fort pigg när jag upptäckte att det var fredag! Yes box.. skönt eller skönt?

Just nu sitter jag här på en lunchrast, var och åt kycklingsallad på en pizzeria med therese och nu väntar vi på att svenska timmen ska börja. Sen bär det av hemmåt! Så ska jag passa halvsysters katt, som är en tjej men heter torsten? Hon är allt söt hon min syster. Efter det ska vi hem till mig och planera inför kvällen! Det är ju trots allt fest.
Vad ska ni göra idag?

p.s julia hermelin, jag älskar dig..


im home

har precis kommit hem från stan! Va där med linda för vi skulle hämta ut biljetter av marcus till alla hjärtans dag fest imorgon, kommer bli super roligt. Vi kollade även lite på kläder, för vet inte vad jag ska ha på mig imorgon! Tänkte ha leggins till något långt linne eller så.. Någon som har ett tips? Nej nu ska jag snart plocka ihop lite nödvändiga saker till pappa eftersom jag snart ska dit, men först var jag bara tvungen att kika in här. Och nu när det är gjort så går jag över till far!

Ska även på fotbollsträning ikväll, ute i kylan!
Någon som har något värmande att låna?


trafik i eran blogg

Vill ni ha mer besökare i eran blogg?
då har jag en hemsida för er! Enkel, smidig och helt gratis..
KLICKA HÄR

jag lovar er att det kommer fungera, så prova!
Tacke care C

sportlovet

yes, jag ska till åre på sportlovet! Från lördag - lördag, kommer bli grymt. Har aldrig varit där så jag vet inte vad jag ska förvänta mig! Ska dit med johanna och hennes pappa och lillebror.
Grymt kul! Har ni varit där?
Vad ska ni göra på sportlovet?


kom och håll om mig

och nej jag syftar inte på nannes låt, jag är så TRÖTT!  Så om inte någon håller i mig snart ramlar jag omkull och somnar.. ungefär som törnrosa. Jag har varit uppe sen fyra, det kan inte vara nyttigt! Men kul var det, både fyllt år och träffat alla underbara vänner i skolan och åkt till romme och haft en time of my life! Det gick faktist helt okej att åka snowboard med tanke på att jag nästan aldrig gjort det förrut, och senaste gången var för länge sen. Men fick en enorm mjölksyra i benen vid ett tiden och böt till snowblades istället. Jag är i alla fall hel, inget brytet här inte! Men kim i min klass bröt sitt nyckelben, aj aj.. hoppas det läker snabbt för honom!

Jag måste bara lägga till en grej. Jag såg en tjej som åkte i tajta jeans?
Det skulle jag aldrig åka i. Obekvämt och kallt!
Eller skulle ni göra det?


värm mig någon

har precis ramlat in här efter en jobbig och iskall fotbollsmatch som slutade 0 - 0. Helt okej, så lilla tummen upp på det! Så nu fryser jag ihjäl, jag fryser fortfarande om fingrarna så det går lite knakigt att skriva! Men jag ska inte sura över det, för om 1 timme och några minuter är det min födelsedag, det hädner ju bara en gång per år. Kommer ändå inte kännas någon skillnad! Men vad gör man inte, man fyller år. Så jag vill se att alla är glada, inga sura miner och grattar mig imorogn. Nej då, det behöver ni verkligen inte! Men var glada i alla fall, för min skull?

nej nu måste jag snart stänga av den här och krypa ner i sängen,
för jag ska nämligen upp 4 imorgon!?
Någon som vill upp samtidigt?

Godnatt sötbollar, C

blekning av tänder




Låter det intressant?
Klicka på bilden nedanför min meny till vänster

Hej där ute

NU LEVER JAG MINA SISTA TIMMAR SOM 16 ÅRING, IMORGON BLIR JAG NÄMLIGEN 17!
Inte för att jag tror det kommer kännas annorlunda eller så, men man är ett år närmare 18.
Det är alltid något!


Imorgon på min födelsedag ska hela skolan till romme och jag och therese ska åka snowboard, får helt enkelt se hur det går! Det var liksom ett tag sedan.. Men inga brytna ben här inte! Vi har samling i skolan i sundyberg halv 7, jag måste åka till skolan halv 6. Jippie! Alltså måste jag gå till bussen tio över fem som går kvart över.. men det är nog värt att slita sig upp. Eller vad tror ni?

Idag har jag varit i skolan och haft snickeri hela förmiddagen, håller fortfarande på med mitt bord som aldrig blir klart känns det som. På eftermiddagen hade vi ett matteprov om procent och så och det gick väl sådär! Var inte förberedd på det så kan inte säga så mycket. Efter det var det en lugn engelska lektion och sen slutade vi vid kvart i tre! Snart ska jag börja byta om och äta något inför fotbollsmatchen ikväll, inte sååå taggad. Det är kallt ute och jag har inte spelat någon fotbollsmatch sen november skulle jag tro. Hur ska det gå? Håll tummarna för mig är ni gulliga..

Ja juste, vad tycker ni om H&M home collection som startar nästa vecka? Jag vet faktist inte vad jag tycker.. Inte förrens jag har sett sakerna i alla fall. Det sägs ju vara textiler och mattor och påslakan och allt. Vad tror ni, slår det igenom?


det ser i alla fall snyggt och fräsht ut?

godkväll

Hej alla söta ,små eller stora där ute! Jag är så otroligt glad att ni existerar och spanar in och även kommenterar min blogg, ni anar inte. Man blir så glad när man loggar in och ser att folk har kommenterat, så keep it up! Jag tänkte vara lite smart och duktig idag och lägga mig i tid, får se hur jag lyckas med det men först och främst måste datan stängas av. Kan vara en bra början! Men innan det måste jag bara nämna att den oranga reklamen om inrikes flyg här nedanför, som finns på alla inlägg, även funkar för utlandsresor också. Det är skit bra och klicka där och jämföra priser om ni har tänkt flyga någonstans! Så klicka på, ni kanske hittar erat drömresemål till ett billigt pris.

Sleep tight, C

see you later

aligator! Eller vad säger man? Nej nu måste datas släckas ner och jag måste sätta mig i min osynliga bil och åka till träningen. Oh ja jag önskar jag hade bil, för det är en kall promenad till träningen! Men ska man träna får man lida pin, lät inte bra men ni förstår. Så ha en bra kväll söta folket!

Take care C

this is my day

Jag har precis tvättat mitt hår, för det har varit så risigt senaste dagarna! Har haft inpackning och grejer nu så jag hoppas på ett friskt och glatt hår under badlakanet. Snart ska jag proppa i mig något att äta tänkte jag för ikväll är det dax för innebandy träning! Jag är riktigt sugen på att träna idag, gå ner och träffa alla tjejerna. De gör mig lycklig! Fast är lite nere för att julia inte ska träna den stackars sjuklingen, vill träffa min lilla brutta.

Nog om min planer för dagen, vad är era planer inför alla hjärtans dag folket?<3

Hjärta i hjärta


kort stubin

JAG BLIR FAN GALEN, HELVETE!


söndag kväll

sådär! Nu är söndagen snart slut och jag har varit på bio med goa vänner. Vi kollade på i taket lyser stjärnorna som sagt, och ajg varnar käsnliga tittare att inte ta på sig maskaran! Usch, jag grät i stort sett på varje scen.. Men bra va den! Det känns som efter den här filmen värdesätter man det man har mycket mer.. Jag tänker inte förklara mer för då avslöjar jag för mycket! En stor Hollywood meny blev det för mig och erica, två stora läsk och en stor popcorn som efter en insident tack vare erica blev en liten popcorn. Haha! Hon skulle ruska om den för att saltet låg på alla popcorn där uppe och då välte skiten och popcornen smet. Men vi orkade ändå inte äta upp alla popcorn så det gjorde ingenting!

Den bästa biten på dagen var nog när Therese och Erica började diskutera M&M påsar, för påsarna var nämligen halvfulla och Erica gick fram och klagade i kassan och frågade om hon kunde få betala hälften av pengarna för den för att den var halvfull! Klockrena brudar säger jag bara. Och det är därför jag älskar de!

Nu sitter jag i soffan med myskläder och ska kolla på Beck, så vi hörs och ses imorgon efter en dag i plugget! Take care C

Juste! Jag köpte även ett par nya skor från Nilssons, ett par gråa converse, like them alot! Inga biffiga utan slanka och smidiga om ni förstår.


godmorgon

gårdagen var riktigt kul faktist! Den spenderades hemma hos sandra från åtta till tolv och då drog jag och josse hem till mig och köpte med oss sibylla mat. Sen somnade vi vid två tiden kanske och vaknade vid tolv idag! Utvilad är man i alla fall.

Idag ska jag träffa Erica, vi ska på bio och kolla på i taket lyser stjärnorna med Therese och Niklas. Så det kommer bli kul! Någon som sett den? Jag loggar in här senare idag och chckar läget, PUSS

såhär ligger det till

först vill jag säga att vi vann matchen med 5 - 4, en riktig krigar match! Sen vill jag också säga att det inte blev något hässelby eller marcus för mig idag.. ville träffa honom men det känns ändå bra för då slipper jag stressa! Så nu ska jag laga någon mat och sen duscha och sen blir det dags att göra sig iordning. Vad har ni gjort idag? <3


vilse på söder

ja det kan man säga att jag va! Jag skulle ju åka in kommunalt igår till eriksdalshallen, tåget till centralen och sen tuben till skanstull. Och hallen låg på ringvägen 70 - 68, och när jag kom upp ur tunnelbanan var jag på ringvägen 100. Nu var frågar vilket håll jag skulle åt? Så jag chansade helt enkelt och gick åt vänster, jag märkte att det var fel håll när jag gått i tio minuter för husen började ta slut. Så det var bara vända och gå tillbaka hela vägen! Inte så kul men det var värt att träffa lilla Lisa. Jag hade saknat henne jätte mycket och det fanns mycket att prata om! Åkte hem till henne, kollade på lets dance med hennes familj och sen gick vi in på hennes rum oc kollade på The Holliday som är bådas favorit film! Jag blir kär i jude law i den filmen. Mums!

Imorse vid elva tiden tog jag tåget hem från handen och nu är jag hemma! Tog sin lilla tid alltså. Men jag mår bra och snart ska jag byta om till match och ladda om för just nu kan man jämföra mig med en säck potatis.. Efter matchen ska jag hem och duscha, byta om och träffa marcus i hässelby och vid nio tiden åker jag till rotebro och träffar josefin för vi ska hem till sandra och umgås med lite folk! Så det blir lite fullspäckat idag som ni kanske ser. Så jag kommer inte kunna blogga något mer idag, kanske efter min match. Så ni får ha det så underbart! Det kommer jag att ha i hope.

Take care C

[sexy+jude+law+sexy.jpg]
jude law i sitt snygg fodral

this is my friday

här kommer ett litet stressat inlägg från mig, men jag känner att jag måste göra klart för vad jag ska gära ikväll! Det blir att ta sig lokalt till eriksdalshallen och kolla på Lisas uttagning och sen följer jag med henne hem och har en chillkväll där med film eller något mysigt. Sen stannar jag där över natten och åker tillbaka till väsby vid lunchtid imorgon!
Jag tror min fredag blir alldeles perfekt, blir eran det? <3

snabbt litet inlägg

någon som har koll på ett mysigt fik i stockholm stad?
i need some help

innuti mitt huvud

jag vet inte, men jag och therese började prata om en grej på tåget hem idag. Som ni alla kanske vet så ska Fredagen den trettonde ha biopremiär på fredagen den trettonde februari? Hur läskigt är inte det. Men tänk då att göra en film som heter fredagen den trettonde, ha premiär på den någon fredag den trettonde och att filmen är en skräckfilm som utspelar sig i en biosalong? Hur läskigt skulle inte det va!? Eller det kanske bra jag som tycker det.. Men jag tycker det skulle vara skit äckligt och spännande. Och tänk att sätta in massa specialeffekter i biosalongen man sitter i? Fy fan.. jag skulle inte våga gå på bio efter det tror jag! Eller vad säger ni, skulle ni våga kolla på den?

home sweet home

kort dag idag, halv nio till halv elva! I like it. Började morgonen med prov, ingen höjdare men det gick helt okej. HATAR när det kommer grejer på provet man inte ens har gått igenom och pluggat på. Då har man verkligen kärt fasst! Efter det var det datakunskap i en timme sen var det slut för dagen. Några som är lite avis? Jag funderar på att bara vara hemma och slappa rejält idag, man är ju inte alls sugen på att åka iväg någonstans när det är så trist väder! Men vi får se vad som händer, kanske ska träffa Lisa. Annars kommer jag nog träffa Josefin och vi ska bara ta det lugnt och chilla. Så det blir ingen fartfylld fredag om man säger så!


Vad ska ni göra ikväll folket? <3






p.s. jag såg även nyss på reklamen här att gossip girl börjar nu på söndag klockan sju. Det får man ju inte missa! Så ni som följer det, dont forget the time.

svarstund

oj va kul, flera stycken som ahr kommetnerat om både frågor och annat! Fortsätt med det gott folk, i like it. Så nu innan jag tänkte stänga av datan för att plugga resten av kvällen så tänkte jag svara på de frågor jag hittills fått!

Vad är viktigast på en blogg?
- jag måste nog säga innehållet! Jag tycker också att ens personlighet ska kunna synas i inläggen.

Favorit program på tv?
- hm, det måste vara one tree hill! Finns många andra bra med det ligget i topp nu.

Ställe i världen som du helst vill åka till?
- tillbaka till paradiset i thailand och till nya zeeland, har alltid velat åka dit!

Snyggaste kändisen?
- oj, den var svår! Men det får bli delad första plats mellan chad michael murray och channing tatum!

Sommar , höst, vår eller vinter?
- SOMMAR! Kan knappt vänta längre till den nu..

Hur länge har du bloggat?
- hm, klurigt.. jag hade en blog innan den här som jag skrotade dagen jag startade med den här. Men låt oss säga allt som allt i ett år kanske?

Om du vann en miljon vad skulle du göra av pengarna?
- först skulle jag få en chock, big one! Sen vet jag inte, kanske dela med mig lite till nära och kära och till behövande och sen göra något jag aldrig kunde drömma om.

Känner du att du har hittat din linje?
- på gymnasiumet? Ibland tvekar jag, men jag tror nog att jag valt rätt!

Har du några speciella löften i år?
- ja det har jag, att vara mera öppen och lära känna nytt folk!

Ångrar du något speciellt i ditt liv?
- ohja, det gör jag.. men har man inget gjort kan man inget ångra!

Om du skulle vara en kändis för en dag, vem då?
- jag skulle nog vilja vara.. oj svårt! Nej men, vi kör på Laila Bagge. För hon har mitt drömjobb!

Favoritblogg?
- jag måste nog svara tobias blogg på den, grymtroligperson.blogg.se!

Varför började du blogga?
- för att hålla koll på vad jag gjorde igår kan man säga.

Vad vill du bli när du blir stor?
- finns mycket! Låtskrivare, fotograf, inredningsarkitekt, möbeldesigner, författare, designa hus. You name it

Har du träffat den rätta än?
- jag kanske har träffat honom någonstans, men han har inte visats sig ännu!

Tack för den här gången!
eftersom det vart ganska lyckat blir den en andra gång
nej nu stängs datorn av, wish me good luck på provet imorgon!

FRÅGE STUND

jag har aldrig provat det här förrut i min blog
just därför känner jag att jag ska prova idag!
så ställ alla möjliga frågor, hur skjuka som helst.
bara ni skickar frågor




i barns huvud

Barn talar om kärlek: Varför drabbar kärlek två speciella personer?

"En person har fräknar, då letar han upp en annan som har fräknar."
Andrew, 6år

"Ingen vet varför det händer, men jag har hört att det är något med hur man luktar..
Det är därför parfymer och deoderanter är så populära"
Mae, 9 år

Sätt att få någon att bli kär i en:
 
" säg att du äger hel hög med godisaffärer"
Del, 6år

"Vråla för allt du kan att du älskar honom eller henne.. bry dig
inte om att föräldrarna står alldeles brevid"

Asikter om kärlek:

"Kärleken hittar dig, även om du försöker gömma dig.
jag har försökt gömma mig sen jag var fem år men flickorna hittar
mig hela tiden".
Dave, 8år

"Kärlek är det viktigaste som finns i världen, men baseball
är  ganska kul också" 
Greg, 8år

Angående ålder när man kan gifta sig:

"När jag är färdig med förskolan ska jag hitta mig en fru."
Bert, 5 år

"När du är 84, för när du är så gammal jobbar du inte mer, och man kan ligga i sovrummet och älska varandra hela dagen."
Carolyn, 8 år


Tycker barns ord om saker och ting är så otroligt gulliga!
Så jag var glad att jag hittade den här på min kompis blogg,
ericaniklasson.blogg.se för er som vill kika in!
De har liksom så mycket att säga om saker,
något förståndigare än hos själva ibland!

torsdagen den 5 februari

gissa om jag var trött imorse, oj oj.. Men min dag blev ändå riktigt lyckad! Åt en riktigt god kyckling sallad till lunch och fick sluta klockan ett, så det var inget fel med det om man säger så. Så nu sitter jag hemma, har precis proppat i mig lite mackor och frukt och ska snart börja plugga! Men måste hålla koll på klockan, 16.10 börjar one tree hill och det slutade spännande igår så måste checka in fortsättningen.
Någon mer som avgudar den serien mer än jag?

Jag hade även tänkt köpa en kamera snart,
så om någon skulle vara jätte gullig
och kommentera i detta inlägg om en
bra kamera skulle jag vara jätte tacksam!



turkiet

nu har jag kollat upp exakt vart vi ska och kollat in vårat hotell, trevligt trevligt!

Içmeler heter det, tror det blir perfekt!
klicka på bilden för att checka in det



Visa stora bilder

im so tired

om jag var klok skulle jag släcka ner datan och hoppa till sängs nu, men jag är inte så smart nu för tiden. Därför sitter jag här och ägnar en av de sista timmarna på dagen till att skriva ett inlägg! Inte klokt.. jag borde duscha och plugga istället! Men har precis tränat, så är slut körd men glad att få träna igen ofcourse. Imorgon blir det engelska, idrott och snickeri! Slutar vid tre tiden, skönt. Och då blir det plugg och träning som gäller! Så kanske har lite fullt upp imorgon, vi får se om jag hinner slinka in med något inlägg.
Dags att dejta kudden, nigthy <3




det är bara sanning

man finner inget svar i mörker

om du är ledsen, om du känner att du håller på att tappa ditt liv. Grubbla inte ner dig om det är svar du letar efter, du kan inte finna svar i mörker. Precis som om du skulle leta efter din vän i ett mörkt rum kan du inte hitta henne, du bara letar och letar. Precis så är det om du sjunker för djupt i ditt mörka liv, hur ska du kunna hitta svar i mörkret? Skaka loss, rätta till dig och ta dig uppåt. Det har jag lärt mig nu, det tjänar ingenting till att bara grubbla ner sig och fastna i det där mörkret. För när man väl är där hittar du inte det du söker! Jag vet och jag har fastnat där många gånger, vänner har hjälpt mig tillbaka och det är jag tacksam för. Men har jag hittat något svar? Nej, för det var mina vänner som hjälpte mig upp och inte än själv. Jag tror man själv måste traska upp från det där mörka för att hitta svaren, även fast det hjälper en stund när ens vänner hjälpt än så kan man lätt trilla tillbaka. Det gäller att tro på sig själv, vara bestämd på det man gör och ta det försiktigt på varje trappsteg så att du inte faller tillbaka. Jag tror på dig, gör du?

this is my day

oj, jag tycker det är jätte kul att folk börjat kommentera! Blir riktigt glad över det, så jag tycker ni ska fortsätta helt klart. Så, nu kommer min härliga onsdag!

Började klockan tio borta i älvsjö mässan för att kolla på möbelmässan med klassen, hade inte en aning om hur dagen skulle bli men den vart faktist riktigt lyckat! Eftersom att jag har stort intresse av möbler, inredning och tankar och idéer om egen design på saker och ting så var det faktist riktigt kul. Jätte fina möbler och rummen de var i var jätte fint inrett. Om ni tyckte gymnasiemässan var stor, skulle ni se det här! Alla tre lokaler var öppna och fyllda med inspiration, jätte häftigt. Så där gick vi runt till klockan tolv och man kunde inte undvika att roffa åt sig lite godis på de olika ställena! Det kändes nästan som om man var i utlandet när man var där inne, allt från svenskar, danskar och spaniorer till finnar och norrmän. Helt klart en lyckad dag! Och mina rikskuponger till lunch gick åt hemma i väsby på sibylla, snabbmat i all ära fick det bli idag. Nu sitter jag hemma och har pluggat lite inför trälära provet på fredag, allt från hur trädet är uppbyggd till hur det växer m.m. Så det blir inte så lätt! Snart är det dax för träning så borde stänga av datan snart för att bli klar.

Men innan det måste jag bara nämna några saker:
1. Flygande bilar läste jag om i metro tidningen idag, hur är det möjligt? Jag skulle vilja se om det funkar, på riktigt. Ord för mig är bara ord, jag vill uppleva det själv för att tro på det.
2. Eftersom jag fyller 17 år om precis en vecka har jag börjat fundera på vad jag önskar mig av mina förlädrar. Och jag har kommit fram till ett par wesc hörlurar, röda. Ett par konsert biljetter till The Script (om det finns biljetter kvar) och sen biljetter till Bounce dansvisning. Jag tycker dans är grymt kul och häftigt och att få gå och kolla på deras uppsättning skulle inte sitta helt fel!
3. När jag gick runt idag på mässan fick jag ännu en tanke om min framtid, kanske man skulle bli möbeldesigner? Jag måste göra något som tänjer på min fantasi, där det knappts finns några gränser. Glöm att jag tänker jobba i ett kontor hela dagarna!



turkiet sommar 09

ja juste! mamma sa till mig igår att hon nu bokat resan för i sommar. Fy fan va skönt och vilken lättnad! Turkiet i två veckor med mamma, hennes kompis anne och min styvsyster linda. Kan inte bli så mycket bättre! Vi drar den 10 juli, då sticker vi från sverige. SKÖNT!


okej nu ska vi se

vart slutade jag skriva? I dont remember.. men då kör vi såhär, idag har det varit skola! Helt okej, inte så jobbig skoldag. Efter det tog jag bussen hem till Johanna och hängde där tills det var dax att gå på fotbollsmöte och prata om lagets framtid. Och nu är jag hemma! Så det var min dag i korta drag..

Imorgon ska vi på möbelmässa med klassen, det kan bli helt okej! Det är det enda vi ska göra, så det blir chill. Säkert välja ut någon möbel och så också, men det är no problemo!

måste bara nämna en grej också, förra veckan när man var hemma från skolan hyrde jag björn gustafsson dvdn. Och ohja den är bra! Jag fick mig ett gott skratt i den trista vardagen faktist. Så för er som itne har sett de flesta avsnitt och gillar björn så hyr eller köp den! Det var även flera klipp som inte visats som man får se, så det var lite kul.

Living the dream, wooho!
FREEDOM!
(taget ur en riktigt bra tagning från dvdn)


its cold outside

igår var jag ju då i stan med lilla marcus, har saknat den kisen så det var jätte kul att träffa honom och sätta sig på ett fik och prata om allt och ingenting! Efter det var det dags att träffa julia och kolla på fotbollsmatchen, och jag höll på att frusa ihjäl.. inget kul väder att stå ute i! Så det var skönt att värma sig när man kom hem och slappa i soffan och kolla på beck! Sen var det bums i säng..

Idag har jag varit i skolan, och idag kom lilla therese också! Det var länge sen båda var i ksolan nu känns det som, först var hon sjuk sen jag.. I skolan hände det ingenting alls roligt, inte vad jag kommer ihåg i alla fall. Just nu sitter jag hemma hos erica, trött är man men det är bara hålla ögonen uppe. Träning ikväll! Det var länge sen så, jag är lite små sugen även fast jag är trötter.. Men nu ska jag fixa lite med designen på ericas blogg, so see you sucker <3

kolla hit

okej, det här är ett galet inlägg för min buss går snart. men i allafall! Om jag inte gör det nu kommer jag glömma det. Det var ju körslaget final igår kväll! Och vilka vann, jo BOLLNÄS. Wohooo! Och de som kanske sett och läst det så spenderar jag ju väldigt mycket tid där pga att släkten på mammas sida bor där. Så jag känner mig lite stolt! haha. Och i bollnäs känner man alla, så det är flera stycken som är polare med min släkt. Så grattis till er!

Körslaget Foto: Scanpix

igår var det lördag

jag var ju som sagt och kollade på Robs hockey match mot.. skå? Ja i alla fall så vann de, sifforna minns jag inte men grattis till vinst! Och lilla robert gjorde två mål, duktig pojke. Efter det hade jag tänkt ta bussen till andra sidan väsby där middagen skulle vara, men bussjäveln skulle inte komma förens halv sju och det var fyrtio minuter dit, så jag traskade! Tog mig drygt tjugo minuter, och eftersom jag hade s.k sommarskor och skinnjacka så frös jag så in i norden så jag fick upp en rejäl fart med mina ben. Väl inne hos anita satte jag mig i soffan och värmde mina fötter som var is vid det här tillfället! Efter ett tag kom eva, (anitas syster), och hennes man micke, trevligt sällskap det där! Fick jätte god middag made by pappa, stek med klyftpotatis och någon god sås. Kunde inte bli bättre! Efter en stund drog Isa till sollentuna och jag blev ensam bland 40 +, men det är alltid kul att diskutera med sånna. Så där tillbringade jag hela min lördag!  

Idag vaknade jag och va täppt i näsan och har hosta, förkylningen is still there.  
Men det stoppar mig inte att åka in till stan och träffa på en gammal styvbror vid namn Marcus, det va länge sen vi sågs så nu tyckte vi det va dags! Blir nog någon fika eller smått och gott. Efter det ska jag tillbringa tid med julia vid en fotbollsplan. Låter skumt men vi ska kolla på en fotbollsmatch, låter helt sjukt!? Det är ju förfan snö ute.. men det går nog efter en plogning. Och eftersom det är söndag blir det hopp i säng tidigt! Inte så på att det är skola imorgon.. men vad gör man, plikten kallar! Kanske hoppar in här lite senare om jag får tid, annars hörs vi imorgon gullefjun. Have a great day C


det fick bli en bild på marcus

bed time

nej hurru ni, hade tänkt och sätta mig ner och skriva om min dag. Men mina ögon är inte med på det de vill bara gå och lägga sig! Så det är bara lyda. Det får bli imorgon istället.. Så nu är det dags att dejta kudden, morsning <3


RSS 2.0