tankebubblor

Jag satt och pratade med Artan igår på msn, en liten finurlig prick! Vi satt och pratade om bloggare och massa grejer och då slog det mig, hur lyckas de kända bloggarna bli kända? Han hade ett direkt svar på det: De skriver om vilket kaffe de gillar, och sen vips som det är med den rätta turen så blir man känd! Är det verkligen så lätt?

Imorse satt jag i soffan med mamma och kollade på Oprah Winfrey show, de satt och babblade om att man måste tänka positivt. Något jag inte är bra på! De nämnde även att om man tänker negativt blir allting så mycket negativare. Då pratade även om att de hade gjort ett kollage om vad de ville ha i livet, alltså de hade letat i tidningar m.m och klistrat på det de ville ha i livet. Mamma fastnade direkt för vad de sa och sa åt mig att jag också skulle göra det, och vips så satt jag med en stor hög av amelia tidningar och klippte saker jag önskade mig mest av allt. Hann inte riktigt klart, men jag har hittills klippt ut människor som ler, olika framtids job så som krönikör, fotograf eller inredare, att jag vill kunna lyssna på musik som jag har gjort m.m. Jag vet inte, men det känns bra? Är jag knäpp eller är jag knäpp, det får du avgöra själv men jag tyckte det va en festlig idé.

sista dagen i oktober

okej, varför blir saker jag planerar aldrig av? Som sagt skulle jag träffa Lisa igår och massa, men ike sa nicke. Allt gick åt skogen och det blev kaos så min dag blev avslutad hos simone och tillsammans med hennes pojkvän låg vi och kollade på skräckfilm! Inte enligt planerna, ledsen Lisa men varför blir saker alltid fel när vi ska träffas? Jag saknar dig!

Idag ska jag i alla fall träffa bästaste julia och vi ska ta oss till sergel för hon har dragit med mig på high school musical 3, så vi får se om den är bra eller inte! Vissa har sagt att den är bra, andra inte. Måste ju hinna hem till idol så det är perfekt att filmen börjar fyra, och eftersom det är match imorgon så blir det lugnt resten av kvällen! Men det känns skönt att äntligen få spendera lite tid med en underbar person, love it! Hur ser eran dag ut?

näst sista dagen i oktober

Igår kväll vart det helt klart kaos här, så jag mötte syster klockan elva vid statoil och vi gick hem till henne och pratade. Hade tänkt att sova över där, men ville hem och ta itu med saker så vid tolv gick jag hemmåt. Och det va nå helt sjukt med dimma ute, jag såg knappt fem meter framför mig sen va det helt suddigt! Riktigt läskigt väder faktist.

Idag så ska jag träffa Lisa inne i stan och vi ska hem till henne i Vendelsö och så blir det övernattning där borta också! När vi ska mötas har jag inte en susning om, hon har inte vaknat än. Men orkar inte stressa, så det är bara skönt att få ta det lilla lugna.

Vad ska ni göra idag?

feelings that must be written down

Ska jag hålla mig fast och tro på det bästa, eller ska jag släppa dig helt och bara glömma? En enda droppe parfym kan ändra så mycket, från en léende mun till en vissen på ett huvud som rymmer så många minnen. Minnen rusade genom huvudet, stångades med varandra för jag ville minnas men ändå inte. Jag vil få tillbaka en känsla som var så stark, men det känns som att den bron brändes ner för länge sen och det tar tid att bygga upp den. Så lätt, men ändå så svårt för mig att insé att du är borta. Jag vet inte om det är för att jag inte vill insé det, eller om jag bara inte kan släppa dig även fast det är det jag borde.Som att stå på en klippa och se livet rinna förbi än, att se ner mot den grund som ska ta ens liv till himelen eller helvetet. Men jag hoppar inte, det finns ett hinder som stoppar mig. Alla vänner kring mig, som om de hjälps åt att hålla tillbaka mig, evigt tacksam.

I hate you even though you do not know me

Ja precis, du. Du ska inte veta vad jag tänker när jag tänker på dig, du vill inte veta. Jag lovar, om du var här önskar du att du aldrig hade blivit född. Så mycket ilska jag har mot dig, har jag nästan inte känt för någon som inte gjort mig något. Nej precis, du har inte gjort mig något men jag vet mycket väl vad du gjort mot en annan och däför vet jag hela historien. Du kan helt seriöst dra åt helvete, vad är det med dig? Du ser på annat folk som om de vore plast, har du inge vett i huvudet? Du vet vem jag är, jag vet vem du är. Men du vet fan inte hur jag ser på dig nu. Jag hatar dig, det ska du veta. Du har gjort den gladaste personen jag känner till en arg och sviken människa och du vet inte vilket helvete den personen lever i nu. Och pga det lider jag med.. Fan vad jag hatar dig.

if you fall down the cliff
I would take you,
because I dont want to
make the same mistake
as you did to someone else.

löven faller

Igår, tisdags träffade jag ju då Kattis. Drog hem till henne vid ett tiden, vi pratade om allt och ingenting och vi gjorde inte så mycket utan det, det va länge sen vi pratade så det fanns mycket att säga. Vid fem tiden var det time att gå hem och jag lagade middag, pasta med köttfärsås och lite senare kom fanny. Vi laddade inför en film på tv1000 action som skulle börja 22.00. Informationen om filmen fick mig att tro att det va sjukaste skräckfilmen, men nej nej. Hade fel! Den hette någit med The hole? Visst, den va bra man vi hade laddat upp med filtar och kuddar och berett oss på skräck! Efter filmen höll man på att somna i soffan och fanny gick hemmåt.

Vaknade vid tio tiden imorse och det slog mig att det redan var onsdag, lovet har gått så fort och är snart slut.. Mina planer för dagen var att möta gustaf på centralen klockan två och så blev det också. Vi tog tuben till sankt eriksplan för att leta efter något mysigt café och efter en stund hittade vi Chokladbollen, ett jätte mysigt litet café som nu blivit min favorit! Beställde en morotskaka och varm choklad med vispgrädde, och den koppen var verkligen inte liten! Säkert en halv liter.  Det var super gott, men efter ett tag blev vi omringade av massa kostym nissar som skulle ha möte så vi gick där ifrån. Vi bestämde oss för en promenad genom stan och vi hamnade tillslut på en bänk vid vanadis badet! Smart som jag är tog jag vinterjackan, men gustaf hade bara på sig skinnjacka så efter en stund gick vi mot tuben igen och eftersom både hade kass fantasi på vad vi skulle göra bestämmde vi oss för att säga hej då och åka hem. Så nu är jag hemma, trätt och seg men snart är det innebandy träning, så blir nog ombytes tid och lite smått och gott innan det! Vad har ni gjort en kall höstdag som denna?

bio kväll

igår blev det bio kväll inne på sergel med Erica och Therese, och rätt som det va satt man på en film man redan sett, Patrik 1,5. Men den är såååååå bra så det gjorde ingenting! Ni borde se den om den inte har setts.Efter det drog jag mig hemmåt, mitt busskort hade slutat fungera för länge sen och jag va super trött! Så när jag kom hem slängde jag mig på soffan och kollade på a shot at love with tila tequila. Idag ska jag troligen träffa kattis, men vi vet itne vad vi ska göra i det här vädret och hon ska iväg vid klockan sex så, vi får se hur det blir! Senare ikväll ska jag träffa Fanny, det va länge sen nu.. och jag är glad att jag får träffa dig idag! Vad ska ni göra idag?

höstlov it is

Lördag: i lördags var det då sm kval! Första matchen mot Täby var rätt jobbig, fick inte iordning på vårat riktigt spel eftersom de pressade så jävla högt. Men men, vi vann i alla fal med 2 - 0. Nästa match skulle böja klockan ett och klockan va ungefär tio så jag, julia och felicia gick iväg till centrum och köpte en macka på foodie goodie, gott! Nästa match var mot Älvsjö, matchen började riktigt bra med att jag assisterade till pillan som satte 1 - 0 till oss. Men sen fick de in många skit mål och det stog tillslut 3 - 1, vi skärpte till oss i slutet men det blev ändå 3 - 2 och det vart en förlust.. Nästa match skulle börja klockan sex, och det va ju timmar till dess så jag gick hem, tog en dusch och lyssnade på musik vid datan för att ladda inför sista matchen där vi va tvugna att spela lika eller gå där ifrån med vinst. Som förra matchen började det bra igen med en 2 - 0 ledning och det kändes så enkelt. Men sedan trillade deras bollar in och det stog 3 - 2 till högdalen och det började bli stressat och irriterat, vi ville sätta dit bollen. Äntligen, jag assisterar pillan till 3 - 3 målet och nu var det bara att hålla sina possitioner och få bort bollen. Och det klarade vi, och det räckte ju med oavgjort så vi är vidare till nästa kval! På kvällen var jag helt död i kroppen, så jag låg på soffan ungefär hela kvällen. Jag och pappa kollade på någon sjuk film som hette Unknown som jag inte förstod slutet på? Någon som kanske kan berätta för mig? Jag somnade vid tio tiden, helt slut och med tanke på att vi hade match dagen efter!

Söndag: Uppstigning vid halv nio, fixade iordning mig och gick ut på parkeringen där stickan skulle hämta mig vid halv tio. Där står jag i skit vädret och i stort sätt fryser ihjäl i en kvart och han kommer inte? Jag smsar pillan och då kommer jag på att det va vintertid! Kul, så jag har gått upp en timme för tidigt. Så finns inte så mycket mer att göra en att gå in och sätta sig i soffan igen och vänta. Vi hade borta match mot Handen, som tydligen låg och fanders för det tog år att åka dit! De flesta var helt slut i benen efter gårdagen och en av de var jag men vilja kan flytta berg. Det roliga var att deras tränare inte ville flytta matchen när vi bad om det eftersom vi hade sm kval dagen innan, men han vägrade och antog att de då skulle vinna. Men icke sa nicke, vi gick där ifrån med vinst på 5 - 2. Så jävla skönt! När jag kom hem var jag ännu mer död än dagen innan, men jag duschade en snabbis och gick ner till centrum för att möta simone och ta en fika på waynes coffe och prata om allt mellan himmel och jord.  Vid fem gick jag hem för då kom Mathias hem till henne och jag skulle hem och äta! Sen lade jag mig i soffan, kollade på one tree hill och gossip girl och senare ensam mamma söker. Det vart helt enkelt en slapp söndag. Efter det hade jag faktist tänkt att gå ut med Erica och Jessica, men kroppen sa nej så jag och pappa kollada på filmen 40 year old virgin? Tror den hette så. Sjuk film säger jag bara! Den slutade vid kvart över elva, efter det gick jag och lade mig, jag va helt slut..

Idag, måndag: Idag ska jag träffa Erica, ingen aning vad vi ska göra men något blir det! Vad ska ni göra idag?

jag tar dagen som den kommer

imorse på snickeriet nörjade jag och Therese med borden vi ska göra, om jag får säga det själv är de faktist grymt snygga! Resten av skoldagen hände det inte så mycket mer, utan jag och josse drog oss till viksjö för att träffa hennes pojkvän Niklas. Jag säger det på en gång, det där är en helt annan världs del för mig, fattade nada! Men i alla fall, vi svullade i hans säng och låg och kollade på Torkel i Knipa, haha den filmen är så sjukt rolig! ( om man har lika kass humor som jag och vissa andra ) Sen var det meningen att vi skulle ta bussen utanför Niklas klockan 17.56 för att vi skulle matcha sista bussen till väsby 18.18, men gissa vad? Bussjäveln kommer tio minuter försent och vi anländer på jakobsberg station tjugo över, bye bye till den bussen. Så vi får helt enkelt lov att byta tåg två gånger för att ta oss till väsby. Nu är jag äntligen hemma, trött och hungrig! Josefin kommer nog senare, för den lilla mullvaden ska nämligen sova över här. Det blir en lugn kväll och taggning inför sm kvalet imorgon, längtar!

Dagens höjdpunkt kom när jag fick ett sms av julia där det står: läs min blogg när du kan..
och det gjorde jag  direkt när jag kom hem, och jag är glad att jag gjorde det! Jag fick tårar i ögonen och jag visste inte vart jag skulle ta vägen, alla ord betydde så jävla mycket för mig.. Och gumman, du vet att jag känner precis samma sak för dig! Älskar dig så sjukt mycket, går inte beskriva..



you have planted my love for you in my heart and it will always be there

irritation längst in i kroppen

På träningen igår gick det åt rent helvete för mig, så då vart jag irriterad. Sen vart jag irriterad när jag kom hem för jag blev påhoppad med massa frågor, hatar det när jag är sur. Och det har även fortsatt idag, så är inte alls på humör så det bästa är att låta mig va!

Men till skoldagen, idag på idrotten skulle vi simma! Det blev jag & Therese och tre killar i klassen, vart var alla andra? Men det va skönt, då fick man saker gjort. Vi skulle livrädda och hålla på med docker och hej och hå, men det va roligare än jag trodde faktist. Fick VG på livräddningskursen, känns jätte bra förutom att jag va 5 sekunder från MVG! Aja, tar igen det i tvåan. Sittandes på bussen påväg hem från station ser jag ett kamera team vid sibylla? Jag blev jätte nyfiken va det va för något, men orkade inte hoppa av för att kolla. Så någon som har någon idé om vad de gjorde?

Dagens kommentar kom från Max när han och Jesper satt och pratade om kläder?
Max till Jesper
: Hej, uff här! Vi har lite kläder åt dig.

Kvällen ser ut på följande sätt;
Snart kommer felicia smsa mig och be mig följa med henne till centrum för att byta ett par skor. Sen ska vi möta upp, Josse, Johanna, Jessica och Olivia vid station för vi ska bege oss till stan där vi ska ha middag med fotbollslaget. Tror det kommer bli hur mysigt som helst! Jag har för mig att vi beställt bord på mongolian bar? Det är så otroligt gott!

Hur ser eran dag ut?


träningsdags

snart är det innebandy träning och jag är proppmätt efter en middag med mamma på ullis, yummie! Fick även smaka på en latte med vaniljsmak made by dennis, grymt god faktist. Utvecklingssamtalet va väll inget vidare, hur fan ska de veta vem jag är efter bara en månad i skolan? Aja, nu ska jag i alla fall visa vad jag kan..

en ledig onsdag

ja men exakt, en ledig onsdag med bara två skoldagar kvar innan lov! Det kan inte bli mer lyckat.. Jag har i princip inte gjort någonting idag, men om 3 timmar är det dax för utvecklingssamtal i skolan, usch. Det ser jag inte fram emot! Senare på dagen är det träning som jag istället ser fram emot, vi börjar träna på vårat spel så galet mycket nu så det känns verkligen som att vi kommer någonstans och att vi utvecklas! Mer har jag faktist inte att säga, hur ser eran dag ut?

låt dina vingar bära dig

Idag har mitt humör gått som en bergodalbana, helt kaos! Fråga mig inte varför, vaknade väll helt enkelt på fel sida.. Idag under snickeri tiden satt jag och Therese i uppehållsrummet för att skissa av en möbel, och då satt det även runt fyra - fem killar i trean där också. De satt och snackade om praktik i slovakien, för det är nämligen en av de som ska dit lite senare och praktisera. Och ni anar inte hur sjukt kul det va att sitta och lyssna på de, haha. Jag och therese kunde inte hålla oss från skratt, men man ville ju inte visa att man satt och tjuvlyssnade så man fick knipa igen. De satt och skämtade om vad som skule hända honom i slovakien och lite sånt, jag kommer inte riktigt ihåg va det var de sa men det va sjukt kul!

Nu ligger jag här i min säng och kollar på one tree hill, älskar det! Du med? Senare blir det en sväng hem till pappa, för farmor och farfar har tydligen hittat dit och det blir middag! Efter det blir det nog tv tittande och vara uppe ett tag för att fira att jag är ledig imorgon! Avis? Lite?


välkommen till festen

ja, så kändes det nästan som idag på snickeriet som vi hade tillsammans med treorna! För Det finns nämligen högtalare i rummet och vi hade på radio 107,5 som sägs vara det enda dansgolvet på radio, och så va det. Alla började dansa och vicka på rumpan, haha. Jag och Therese kunde inte sluta garva! Annars har dagen varit fullt normal..

Just nu sitter jag och kollar på tv och ska snart börja laga min egen mat, kötbullar och mos! Suveränt.. Sen blir det träning, och då kommer kilman ner och tränar min lina. Love it!
Och julia, jag klarar mig inte utan dig..
Hur ser eran dag ut? <3

lördag & söndag

Igår (lördags), hade jag då match mot balrog som vi lätt vann med 8 - 0. Spelet var inget vidare, men bollarna åkte in i målet i alla fall! Sen när jag kom hem tog jag en snabb dusch och gick och mötte upp Linda och Nina. Hela kvällen spenderades hos Nina med en del sjuka saker, men kul var det! Strax efter elva tog vi bussen hem och vi somnade efter tolv någon gång.

Idag vaknade jag till klockan vid kvart i tio, det var dags att gå upp och tagga till match mot djurgården, serieledarna. Jag hade inga alls stora förhoppningar på vinst, men viljan fanns ju där inne någonstans. Första halvlek stog det 0-0, i andra gjorde jag och pillan vårat frislag framför mål och jag satte den, skönt! Men sen slappnade vi av och djurgården tog över ledningen med 5-1 tillslut, men slutresultatet blev 5-3. Jag är ändå nöjd med matchen, men vi släppte in några enkla mål..

Söndag, jag säger bara det. Slapp dag!! Det blir väll bänkad framför tvn i princip hela dagen, så finns inte så mycket att skriva om. Vad ska ni göra idag? <3

löven faller av

Ja precis, löven faller som aldrig förr och det börjar bli riktigt kallt nu! Snart blir det av att ha en vinterjacka på sig. Vaknade i morse vid tio med Linda bredvid mig och vi gick upp och käkade frulle! Alltid så seg på morgonen, men det vart ganska sent igår. Igår var det ju idol, där Yazmina åkte ut. Jag kan inte säga att det va mer en rätt för jag vill att Johan ska åka ut, men fel var det inte! Heja Kevin..

Idag är det match i väsby skolan mot balrog som gäller, hoppas självklart på vinst men också att vi spelar bra. Och va det idag pillan och petra skulle komma hem? I så fall välkommna hem till kalla Sverige! Vi har saknat er, både på och utanför planen.

Idag innan matchen ska jag träffa julia och hjälpa henne hitta en present till Rebecca, inte för att jag är så bra på det men det är ju alltid kul att hjälpa! Sen efter matachen har jag massa alternativ att välja mellan, så vi får se hur dagen slutar. Men det måste bli isäng rätt tidigt eftersom det är dammatch imorgon bitti!

Vad ska ni göra idag? <3

crazy day in october

Vi börjar dagen med therese sjuka kommentarer om hennes utséende under skoldagen:
Jag ser ut som en mosad larv!
lite senare..
Eller nej, en bombad irakie!

Fredagen som helt normal ut, förutom att vi slutade ovanligt tidigt! Skulle egentligen sluta vid halv tre, men vi fick sluta kvart i ett, yes box! För svenska läraren var sjuk så vi hade datakunskap på den timmen, men den timmen vart bara en halvtimme så vi fick gå. Sen vid upplands väsby station missade jag varenda buss som går till mig, så fick gå i 15 minuter i ett skit kallt väder med endast tshirt och skinnjacka, jippe. Just nu sitter jag och tuggar på en kexchoklad och väntar på att simone ska komma hem vid halv fem! Sen ska vi ta tåget till stan för vi ska hämta simon, simones kompis som är bosatt på åland! Vad vi senare gör har jag inte en susning om, men det kommer bli lyckat.

Sen imorgon är det match på hemmaplan mot balrog, innan det ska jag träffa julia och samma sak efter matchen! Kommer bli riktigt najs.
Vad ska ni göra i helgen? <3

nytt barn till världen

för tjugo minuter sen fick jag en ny kusin! Känns så jävla bra.. Min morbror mathias och hans flickvän Anna fick en pojke, som jag sa skulle heta noak, fint? Och båda föräldrarna är så himla snygga, så barnet kommer bli jätte fint! Grattis till världens bästa morbror <3

its a rainy day

jo som sagt, så har det regnat precis hela dagen! Dagen har varit knäpp, som vanligt och till lunch blev det hederliga pannkakor med nybakt bröd, mums! Efter att jag slutat gick jag till centrum för att möta upp mamma och kolla på lite kläder. Jag fick med mig en grå g-star t-shirt och en grå tunn långärmad tröja med små knappar från only! Och senare ska jag spendera fyra timmar med att packa ihop varor med laget i rosersberg, jippie.. Men det är värt pengarna till lagkassan!
Hur ser eran kväll ut?

Dagen kommentar kom från therese på morgonen när vi ruschat från busshåls platsen till skolan:
Jag ser fan ut som en våldtagen hårsäck!!


Ja jutse, det roligaste på dagen var först i omklädnings rummen där skåpen befinner sig och jag och Therese hade roliga timmen där inne, fan va vi skrattade! Haha, du är så knäpp, precis som du säger. Och det va även kul när treorna hade disco på lektionen, de släckte ner hela rummet, satte på bergs sprängaren och dunkade musik så det hördes i hela skolan och använde overheaden som disco lampa, haha.

Kommer inte kunna vara inne något mer idag, så puss och godnatt <3

kom och håll om mig

vid sånna här tillfällen, när man är som tröttast efter träningen, är helt nyduschad och man är på gos humör så saknas det någon som håller i en. vart är du någonstans? Och en som väcker en kvart i sju imorgon med en morgon puss, ja tack! Om du finns där ute, lyft på rumpan och pallra dig hit <3

God natt!

hallonbergen

Precis, hallonbergen. Det va där jag spenderade min skoldag idag! Nästan alla elever på hela skolan skulle sitta i en aula idag i hallonbergen och lyssna på en snubbe som suttit  fängelse i typ tjugo år, i texas? Han hade suttit i isoleringscell i 13 år och 2000 vart han fri, utvisad till Sverige. Han hade mördat mannen som våldtagit hans dotter, lite skraj var man ändå inför den här dagen. Vi började halv tio och slutade halv tolv så nu är jag hemma! Ritkgit skön onsdag.. Vdi tre ska jag och pappa till någon hudläkare, så får vi se hur det går och sen senare ikväll är det innebandy träning, wei!

hur ser eran dag ut?

idag är det tisdag

helt seriöst så hag jaf försökt skriva inlägg de tidigare dagarna, men har det funkat? NEJ! Så där har ni min orsak till att varför jag är så seg på att uppdatera, men det kommer nu. Eller nej, den dagen börjar imorgon så puss på er så länge <3


friday

I fredags träffade jag Julia, kvällen blev riktigt lyckad efter en mys kväll med idol och allt vi kollade på. Heja Kevin! Jag och Julia är så sjukt knäppa, men det är därför vi passar så jävla bra som vänner och det är därför jag älskar henne så mycket som jag gör. Och tillslut somnade vi medans vi kollade på i ditt ansikte.

I lördags morse vaknade vi vid tio tiden, åt en stabil frulle och vid två kom pappa förbi och hämtade oss för vi skulle in till råsunda. Och om ni undrar varför vi skulle vara där så tidigt var det för att vi jobbade på den matchen, vi sålde souvenirer (hur man nu stavar det). Det va riktigt kul faktist, kanske inte blev som jag hade tänkt men det vart lyckat ändå! Massa trevliga människor och personerna man kollade på matchen med, Johanna och Josse är ju inte de normalaste så det vart ritkigt kul. Tanken var att jag skulle kolla på matchen med Julia, men det vart knasigt och jag ber om ursäkt för det. Matchen slutade 0 - 0 som ni kanske vet, och jag tyckte de siffrorna var klart rättvisa.

Idag ska jag iväg och heja på mitt fotbollslag, de ska spela kvarts final i sanktan. Så ska iväg här om en halvtimma ungefär, klockan är kvart i elva.  Och efter det ska jag till IKEA med pappa, så jag kommer inte vara hemma så mycket idag. Vad ska ni göra idag?

Sverige - Portugal



Jag kommer befinna mig på råsunda exakt hela dagen, så har inte tid för dator.
Hör av er om ni ska dit! / c

the sun is shining

Imorse var jag så sjukt trött, ville somna om flera gånger. Men har man en tid och passa så har man tyvärr.. På första lektionen var seriöst hela klassen off i huvudet och ingen orkade med någonting, alla gick runt och halvsov kan jag lova. På lunchen gick vi till donken och garvade åt en random tant som tog någon bebis på huvdet och sa: Du har ju inge hår för fan? Och nej, tanten kände inte ungen. Efter det släppte tröttheten och vi började skratta , som vanligt. På svenskan började klassen vakna, jag tror alla var övertrötta för alla var knäppa i huvudet.

Santi i våran klass sitter och räcker upp handen, då säger våran svenska lärare Iréne:
Sitter du och leker Hitler eller?
Och jesper håller på att flytta omkring möbler under lektionstid,
Emil: Iréne, vad är det med Jesper idag?
Iréne: Ja, han är ett stort problem!

Sedan kollade vi "filmen om filmen Ronja Rövardotter", alltså bakom kulisserna om filmen.
Sedan när Astrid Lindgren visar sig i tv rutan säger emil:
Alltså titta, hon är så snäll!
Therese & Max: Eh, har du träffat henne eller?
Emil: Nej, men lyssna. Hennes röst år så.. Len!


Haha, efter en sjuk svenska lektion kom Stefan, Therese pappa och hämtade oss. Skönt! Nu är jag hemma och funderar på att ta ett äpple och blunda i sängen en stund, för senare ska jag träffa julia och jag vet itne riktigt vad vi ska göra. Det blir troligen en övernattning för imorgon ska vi iväg och jobba på Sverige - Portugal. Ska bli sjukt kul! Någon mer som ska dit och vad ska ni göra ikväll?


igår var det torsdag

Mitt minne från igår är inte så stort. Men det hände en jävla massa grejer! Therese berättade en grej för mig som jag höll på att svimma av, ska inte nämna några namn men det var två stycken som hade sex inne på våran skoltoalett! Och inte vilka som helst heller.. Usch! Efter skolan tog jag bussen hem till julia, och gissa om jag fick springa för att hinna med den! När vi väl kommit dit hade vi det super mysigt och tog det lilla lugna, kollade lite på tv, käkade middag och kollade på film. Sen kom pappa förbi och hämtade upp mig och vips så var jag hemma. Hemma höll jag på att somna så stört så jag kröp ner i sängen och somnade inte på hur länge som helst och vaknade säkert tio gånger inatt, så ni kan ju tänka hur trött jag var på morgonen!

just like i want it

den här dagen har varit sjukt händelserik! Så jag har inte orken att sitta uppe och skriva om det när mina ögon håller på att stängas.. Så det blir helt enkelt berättat imorgon, en historia i efterskott.

i just love it

Fan va jag älskar mitt innebandy lag, det är sjukt! Jag blir alltid så jävla lycklig när jag lirar med er.. ni ska bara veta hur det sprätter i kroppen. Min lina fick träna på ett nytt spel idag med en gammal gaik träna, och jävlar vad bra det gick! För att vara första gången gick det riktigt bra.

Pillan höll även på att skrämma skiten ur mig när hon plötsligt lägger sig på planen och det ser ut som om hon stukat foten, tur för henne att det inte var allvarligt för då skulle hon åka på en smäll av lilla mig!

Imorgon är det cooper test på gympan, oh shit! Och jag som har problem med foten, så jag hoppas det inte betyg setts imorgon, då blir det inga mvg här inte..

persisk nyårsafton 08


rotade igenom gamla bilder och hittade den här på mig
den är från den dagen jag och simone firade persisk nyårsafton
jag blev meddgraden dit och det va första gången jag var där
.. kommer aldrig glömma det


life as we know it

Dagen börjar med att så fort jag gick till bussen stog två personer och skrapade rutan, klockan var nio! Nu kommer kylan säger jag bara.. Efter det var det dax att skriva uppsats på svenskan, det va den enda vi behövde göra idag för sen fick vi gå hem! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, hata sl. Den s.k blå bussen som man tar från min skola till solna station är alltid försenad, så man missar alltid tåget med en minut. Tack så jävla mycket! Så jag och therese fick vänta hela 14 minuter på nästa tåg.

På tåget började vi prata om att vi hatar svenska killar som pratar "blatte språket", om ni förstår vad jag försöker säga? Ni vet; alltså broshan, ska vi gitta lääään? Vem är svensk och pratar så? Jag köper att blattar pratar så, men inte svenskar. Det låter bara mesigt! Sen kom vi också på att vissa stationer mellan märsta - stockholm central inte behövs. Så som rosersberg, norrviken, häggvik och ulriksdal, det går ju inte på folk på de stationerna så varför ha de? Det skulle bli så mycket lättare utan de, om det är folk som bor där kan de väll ta bussen till närmaste station som existerar. Tycker jag låter som en bra idé, Therese också. Så lets införa det tycker jag!
( för att alla ska förstå säger jag nu att detta är ironi! Tror du själva att vi skulle införa det? )

Senare idag ska jag hem till min pappa, byte idag särru. Och efter det är det träning, en gammal gaik tränare ska ner och träna oss, kommer nog bli annorlunda men kul! Så vi får se hur det går då gott folk, enjoy.

because you had a bad day

Skolfotografering, ja jag säger bara det.. Usch! Sedan var det skoldag som gällde, och senare var det hem till simone för att göra henne lite sällskap. Man märkte direkt att hon inte hade haft människor omkring sig på två dagar, knäpp som vanligt men därför så go. Och nu sitter jag här hemma 19.20 och väntar på middag, inte för att jag är så hungrig utan mer att jag måste äta. Kvällen idag blir nog framför tvn och kanske lite plugg, vem vet.

Therese: Haha, hur håller jag mig väska egentligen?

Cornelia: Haha, som en jävla ica kasse!

Imorgon blir det riktigt skön skoldag, börjar 10.00 och slutar efter jag skrivit klart en uppsats på svenskan, yeees. Lite avis?

Therese: Gå inte så jävla fort!

Cornelia: har du någon aning om hur kallt det är ute eller?

Therese: men sagta ner, vi har inte brottom.

Cornelia: Jo, det är skit kallt! Bara för du har massa döda gåsar runt dig!


(therese har en canada goose)

Ja juste, en grej som jag måste berätta. När vi satt på donken idag i sundbyberg efter skolan så går det in två pensionärer, en dam och en man, på toa och kommer inte ut förrens tjugo minuter senare! Tell me, vad gjorde de?

skolfotografering

Imorse klev jag upp ut sängen 05.40, så sjukt jobbigt! För att jag ska vara absolut senast i skolan 08.20 måste jag resa hemifrån en timme tidigare. Så nu sitter jag och väntar på min buss som jag snart ska gå ner och ta, och om den inte kommer idag blir jag skit sur, för jag kan inte komma försent till fotograferingen!

Och jag som är så trött idag, kommer säkert tycka att den här skoldagen kommer gå sjukt långsamt! Så vi får se hur det här blir.. Efter skolan ska jag träffa simone, ingen aning om vad vi ska hitta på. Men någonting blir det! Ikväll har jag ingen träning så jag satsar på att komma isäng tidigt, behöver min skönhets sömn någon dag och den tänker jag få inatt.

Vad ska ni göra idag?

skiter på sl

Jag nämnde ju att jag inte skulle komma försent till svenskan, gissa igen! Bussjävlarna krånglar så in i bara den. Det börjar med att jag skulle ta bussen 08.01, står och väntar på den till 05 och tänker att jag kanske borde gå ner till station istället, men vet du vad. det tar 15 minuter att gå dit och tåget gick 08.13, så hej då till det tåget. Så står jag och väntar på nästa buss som kommer kvart över och jag tar tåget som går 08.28 men som är några få minuter försenad, och i det läget tänkte jag; nu kommer jag försent! Men tåget stannade på solna station 08.50, och svenskan började 9.10 så jag kanske skulle hinna trots allt? Väl utanför solna så ser jag den blåa bussen jag skulle ha tagit åka iväg, jippie.. Går upp och kollar på anslagstavlan, nästa buss skulle gå 57, jag har fortfarande en chans att inte komma försent. Men här kommer det igen, bussjävlen kommer inte! Så jag får stå och vänta på den till hela 15 över, så jo du. Jag kom försent! Väl i skolan gick dagen inte speciellt fort, men den var ialla fall lyckligare en morgonen.

Cornelia: Therese, du säger aldrig att du ska byta skola. okej?

Therese: Jo, men nu gör jag det. Cornelia jag byter skola!

Cornelia: nej du, om du skulle göra det skulle jag fan skjuta lilltån av mig!

Snart ska jag iväg på innebandy träning, får se hur det går. Just nu är jag inte ens lite taggad på det, men blir nog det när jag kommer ner förhoppningsvis!

mina ögon protesterar

Vaknade för dryga timmen sen, klockan är nu 07.45 och jag är sjukt trött, kom och pigga upp mig! Ska snart bege mig till bussen som går om 15 minuter, jag hoppas den här skoldagen går fort! Men nu måste jag sticka, tänker inte komma försent till svenskan. PUSS


bollen är rund

Som sagt, bollen är rund. Just därför förlorade vi matchen i förmiddags med 7 - 1. skit också! Vi lirade bra fram till tredje halvlek då målen bara rullade in, men man ska inte gräva ner sig. Motståndar laget har vunnit sm flera gånger och är på en helt annan nivå. Så bra lirat ändå! Efter matchen åkte jag, Linda, Johan och mamma hem till oss och tog med oss kina mat. Jag käkade friterad kyckling med sötsursås och ris, klassiker och oemotståndlig! Vi hyrde också två filmer som jag just nu inte kommer ihåg namnet på, men de va helt okej bra.

Nu var det egentligen planerat att vi skulle gå på mamma mia på bio, men eftersom båda päronen bangade ur så orkade inte vi heller. Så det blir tv dag idag istället! Tror jag ska bänka mig framför ensam mamma söker, konstigt nog följer jag det?

Imorgon blir det att ta tåget 8.13 från väsby station, usch och fy. Men man ska inte klaga, sovmorgon! Så det blir en tidig kväll idag, hoppas jag, ska ialla fall sikta in mig på det.
Så sleep tight när ni ska göra det <3

this is my day

Hallå där i stugan, nu sitter jag här mätt som bara den efter en pizza och egen gjord cheesecake! slå den du.. Vi ska snart hem till Erica med Nina också, hyra skräckfilm och bara umgås. Mysigt!

   

skulle sitta fint med lösgodis

på morgonkvisten är det alltid gott med godis, i want. Det är mycket godare på morgonen än på kvällen? Men icke sa nicke, här finns det inget godis. Jag får helt enkelt gå upp och laga keso plättar med hallon, ni anar inte hur gott det är!

Vaknade vid tio tiden av att min katt stod och kraffsade på sovrums dörren, så nu ligger jag här i sängen och små glor lite på tv. Idag kommer nog syster och plast pappa hit tror jag, vad vi ska göra har jag inte en susning om, men jag känner på mig att det blir en lyckad lördag!

Och nu har jag blivit frisk! Känns så ialla fall, så imorgon har vi innebandy match mot hässelby i div.2 damserien. Önska oss all lycka till för det kan behövas, det ryktas att de är duktiga. Men det har inte stoppat oss förut.

Nu börjar jag bli hungrig, så ska iväg och fixa frulle. See you later <3

friday night

Fredagen blev faktist inte som vi hade tänkt oss, efter att ha varit hemma hos julia ett tag drog vi senare hem till mig, lade oss i min säng och kollade på sex and the city filmen för julia hade inte sätt den! Efter den filmen var jag riktigt trött och trodde klockan va sent på natten och det var kolsvart, men klockan var bara sju? Så först hörde Oscar, Lucas m.m av sig och sa att vi skulle träffa de, men tillslut blev det inte så. Sen hade vi tänkt träffa annat folk men de bodde lite på fel ställe. Så vi blev helt enkelt klistrade framför idol, heja jesper och kevin! Vid tio tiden kom julias mamma förbi och hämtade henne så att hon slapp gå till runby här ifrån, och jag och mamma började titta på någon bra film som jag dock inte lyckades kolla klart på! Jag vill bara nämna för Tobias om han ser det här att jag såg honom minst hundra gånger på idol rutan idag, linslus.

Imorgon ska jag försöka sova ut, läääääänge. Jag har inget riktigt bestämt, vet bara att jag ska träffa syster. Så det blir surprise! Snart så vill inte mina ögon hålla sig uppe längre, så natti natti <3

freaky friday

Nu sitter jag här hos julia medans hon duschar, jag gick och mötte upp henne när hon slutat och sedan tog vi bussen hit. Våra planer inför kvällen är nog att hyra en bra splatter rulle och inviga hennes nya suroundljud!
Vill ni komma?

this or this?


Nu är det såhär att jag ska skaffa tavla till mitt rum men kan inte bestämma mig för vilken av de här?
I need som help, vill ha din åsikt

studiedag for life

Yes, idag är det studiedag och jag kan bara tacka skolan för det, underbart.. Så just nu ligger jag i sängen och kollar på tv, inget speciellt bra på tv program på vardags morgonen! Ikväll kanske jag ska träffa julia och therese, inget bestämt än. Så vi får se hur min fredag blir, hur blir din?

Igår var jag ju då som sagt på ikea, vi va nog kvar längst av alla skulle jag tro! Det var bara två bilar parkerade på parkeringen när vi klev ut ur ikea och en av de var våran. Vi åkte dit för att vi den här gången skulle skaffa en matta till vardags rummet och ett par sänglådor till mig, vi kom där ifrån med en tv bänk, en glasplatta till vardagsrums bordet och en glasvas och ett par korgar som jag ska ha små grejer i till mitt rum. Ska skolla om jag kan hitta några bilder på de grejerna! Det va riktigt jobbigt att dra upp allting i lägenheten efter det, vi bor på tredje våningen och har vi hiss? Svar nej! Så jag och pappa konkade upp de där grejerna för fullt. Senare började vi hålla på att sätta ihop tv bänken, men ajg var tvungen att gå över till mamma innan vi blev klara. Så jag hoppas pappa gjorde ett bra jobb!



Tv bänk - Bestå
Korgar - Bräm korg
Glasskiva - Vika Glasholm
Vas - Rektangel

lets go shopping

Efter en tung eftermiddag har jag precis ätit thaimat som mamma lagat, yummie! Och nu ringde pappa och som om ett mirakel inträffat drar han med mig till ikea. Kors och pannkaka! Så vi får se om jag får med mig någonting hem <3

i want it

Nu när man är sjuk och är sugen på att shoppa finns det ingen chans att åka in till stan och checka på kläder, alltså tackar vi internet att vi kan fönstershoppa här istället, i min soffa i mitt vardagsrum! Jag hittade massor av fina saker jag vill ha, här har ni grejerna.




Vad tycks?

och nu märkte jag att man inte ser vad det står vid bilderna,
så fråga bara om ni undrar vart någon av plaggen kommer ifrån!

pump it louder

hello there, vi vann matchen igår med 3 - 1 men vi lirade uuuuselt! Men man kan inte alltid ha bra dagar tyvärr. Imorse när jag vaknade var jag fortfarande sjuk och jag är så jävla trött på det så jag vet inte vart jag ska ta vägen? Jag missar grejer i skolan och man blir bara seg av att vara hemma.. Den här dagen blir man nog sittandes framför tvn liggandes i soffan och bara slappa och försöka bli frisk, vill inte ha det såhär längre!

Just nu finns det inte så mycket mer att skriva om, kiss kiss bang bang <3

a little bit of my life


jag färgade håret en vacker dag, min så kallade pall som jag gjort i plugget 
och efter lektionen var det dags att sopa

sådant väder sådant humör

trött trött och åter trött.. nämde jag att jag va trött? Den här dagen har både jag och therese halv sovit igenom, snickeri hela långa dagen och jag är snart klar med min första pall, hon med! Vi blev hämtade efter skolan av hennes pappa, tack förbi att få åka bil hem till dörren. För en stund sedan kom min syster in genom dörren och nu ligger vi hemma hos min mamma och slappar. 

Väsby - tullinge ikväll 20.00 i väsby skolan, kom och titta vettja!

Orkar inte skriva så mycket idag, är helt slut i huvudet på ord. Imorgon kommer det nog en dag att skriva lite mer om.

Juste, jag när jag blickar tillbaka på gårdagen minns jag under fotbollsträningen att det va någon kille eller några killar som ropade Cotten? VIlka var det, jag behöver veta! Jag blir galen.. Tack på förhand <3

RSS 2.0