söndag kväll

sådär! Nu är söndagen snart slut och jag har varit på bio med goa vänner. Vi kollade på i taket lyser stjärnorna som sagt, och ajg varnar käsnliga tittare att inte ta på sig maskaran! Usch, jag grät i stort sett på varje scen.. Men bra va den! Det känns som efter den här filmen värdesätter man det man har mycket mer.. Jag tänker inte förklara mer för då avslöjar jag för mycket! En stor Hollywood meny blev det för mig och erica, två stora läsk och en stor popcorn som efter en insident tack vare erica blev en liten popcorn. Haha! Hon skulle ruska om den för att saltet låg på alla popcorn där uppe och då välte skiten och popcornen smet. Men vi orkade ändå inte äta upp alla popcorn så det gjorde ingenting!

Den bästa biten på dagen var nog när Therese och Erica började diskutera M&M påsar, för påsarna var nämligen halvfulla och Erica gick fram och klagade i kassan och frågade om hon kunde få betala hälften av pengarna för den för att den var halvfull! Klockrena brudar säger jag bara. Och det är därför jag älskar de!

Nu sitter jag i soffan med myskläder och ska kolla på Beck, så vi hörs och ses imorgon efter en dag i plugget! Take care C

Juste! Jag köpte även ett par nya skor från Nilssons, ett par gråa converse, like them alot! Inga biffiga utan slanka och smidiga om ni förstår.


Kommentarer
Postat av: Lifestyle by S

hehe, bra att veta. det ska jag tänka på ;)

2009-02-08 @ 21:15:43
URL: http://lifestylebys.blogg.se/
Postat av: Lifestyle by S

Lugn och skön :)

din då?

2009-02-08 @ 21:17:36
URL: http://lifestylebys.blogg.se/
Postat av: Lifestyle by S

Nice :D

skola imorgon då?

2009-02-08 @ 21:20:51
URL: http://lifestylebys.blogg.se/
Postat av: Tobias

ohja en bra söndag faktiskt :)sjdÅ?

2009-02-08 @ 21:27:54
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag måste se filmen! Läste boken för några år sedan och den var skitbra. Kan tänka mig att filmen är en snyftare..

2009-02-09 @ 04:17:46
URL: http://camtaylor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0